Myprotein Men’s Jogging Bottoms

3 for 2 på alt med koden: 3FOR2MPDK

For hvert 3. produkt du køber giver vi dig det billigeste gratis.

Brug koden: 3FOR2MPDK

Tilbuddet gælder til og med den 30. august 2016 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. max rabat på 700 kr.

KØB NU

Udsolgt

Produktoversigt

Myprotein Mens Jogging Bottoms af Gymheadz er af høj kvalitet, løs pasform, lige benet jogging bukser lavet af 100 % bomuld med et bindebånd i taljen.

Designet til maksimal komfort og ydeevne, er disse jogging bukser perfekte til gymnastik eller bare at slappe af i. Den løse pasform giver fleksibilitet og maksimal rækkevidde under bevægelse, mens bomuld, dobbelt garn og børstet inder syning giver holdbarhed og komfort.

Vores jogging bukser kommer i sort med Myprotein logo på venstre lår og fås i størrelserne S-XXL.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • 100% bomuld
  • Fås i størrelserne S-XXL
  • Myprotein logo

Ingredienser

100% bomuld dobbelt spundet materiale med børstet foring

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.00

5.0

(1 Anmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

superb buks til prisen

Samlet:

5

Til prisen er der absolut intet at udsætte på disse bukser. De er i et behageligt stof med god plads til både ben og røv, lommen måtte godt have været lidt større men de er store nok til en mobil.... hvilket vel er det vigtigste. Jeg er 180 høj (korte ben) og vejer 97kg (desværre lidt for meget fedt og lidt for lidt muskel......endnu) og en størrelse medium passer mig fint.

Goes Well With:

Masser af træning ;)

30 September 2015 af

Myprotein Men’s Jogging Bottoms

Vælg billede

Myprotein Men’s Jogging Bottoms