Guide til proteinpulver & shakes

Protein er den eneste makro næringsstof kroppen bruger til vækst og udvikling af muskelfibre og væv, også kendt som byggestenene i muskler. Protein spiller en stor rolle og er ansvarlig for forskellige biokemiske processer, der foregår i kroppen. Når protein metaboliseres, giver dette væsentlige makro næringsstof en række unikke funktioner, herunder at være en afgørende brændstof kilde og bidrage til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse samt vedligeholdelse af knogler.

Under træningen er en individuelt tilpasset kostplan afgørende for at optimere de fysiske resultater og maksimere kroppens genopretning og sundhed. Denne diæt bør være designet til at tjene et optimalt forhold mellem alle tre makro næringsstoffer: protein, kulhydrater og fedt. For at imødekomme kroppens protein krav, kan protein pulver af høj kvalitet være en nem og effektiv måde at øge dit protein indtag. Vores protein shakes er designet til at afhjælpe en række forskellige mål og livsstil, herunder hurtige absorberende shakes som valleprotein, shakes designet til at hjælpe vægttab, samt pulvere der giver dig en vedvarende frigivelse af protein i løbet af dagen eller om natten.

Hvis du er ny i sport ernæring og ikke er helt sikker på, hvilken protein pulver der vil gavne dine træningsmål, inviterer vi dig til at læse vores omfattende begyndere guide til protein shakes. Lær om alle de forskellige proteinkilder vi har til rådighed, i tillæg til deres særlige karakteristika og det bedste tidspunkt at tage dem. Du vil være i stand til at forstå, hvordan forskellige protein shakes har deres egne karakteristika og finde ud af, hvilke der vil hjælpe dig med at få mest ud af din træning og ernæring.

Proteinpulver & shakes der øger muskelmasse

Protein er den eneste makro næringsstof, som bidrager til vækst og opretholdelse af muskelmasse. Ved at indtage protein regelmæssigt i løbet af dagen, kan muskelvæv være forsynet med både en øjeblikkelig og vedvarende forsyning af aminosyrer til at skabe et anabolsk miljø, der kan fremme muskelvækst. Vælg mellem best-selleren Impact Whey Protein eller Whey Isolate for ultimative gevinster uden unødige kulhydraterne og sukker, eller en kalorietung gainer så som Hard Gainer for ren og skær bulk.

Proteinpulver & shakes til vægttab

I forbindelse med vægttab er protein et vigtigt makro grundstof i kosten. Protein er kendt som det mest mættende næringsstof, hvorved protein shakes kan indtages i løbet af dagen, for at reducere cravings og unødige måltider. Ved at indtage protein shakes du kan du reducere din fedtprocent, samtidig med at du opretholder muskelmasse. Her på Myprotein vi har udviklet en serie af protein shakes til at hjælpe dit vægttab, såsom Impact Diet Whey og Whey Isolate, som indeholder færre kalorier og mindre fedt, hvilket gør disse perfekte til at understøtte dine mål om vægttab.

Proteinpulver & shakes til restituering

Restituering i forbindelse med træning er afgørende for at opnå fysiske mål og optimere dit helbred. Når det kommer til restituering, er en positiv nitrogen balance påkrævet for at reparere muskler . Denne kan kun opnås gennem indtagelse af tilstrækkelige mængder protein gennem kosten. Ved at indtage proteinkilder med jævne mellemrum i løbet af dagen, sikrer du at opnå en ordentlig kvælstofbalance og vedligeholder muskel reparation. Jo hurtigere dine muskler repareres, jo hurtigere restituerer du. Vælg proteiner såsom Recovery XS, Bedtime Extreme eller Milk Protein.

Proteinpulver & shakes til kvinder

Mange kvinder betragter proteiner som noget der er tilegnet mænd og er forbundet med massiv muskelmasse. Men protein er et vigtigt næringsstof i kosten og har stigende betydning for de der er fysisk aktive. I kroppen, kan kvinder ikke fysisk producerer nok af hormonet testosteron til at opbygge muskelmasse på samme måde som mænd. Her på Myprotein har vi en serie af protein shakes for kvinder, herunder produkter, der er blevet formuleret for at støtte den kvindelige krops-sammensætning og målet om at reducere fedtprocenten, såsom True Diet

Whey (Valle) Proteinkoncentrat

Valle koncentrat har et protein-indhold på 82%, er hurtigt absorberende, rig på aminosyrer og med et lavt indhold af fedt og lactose. Valleprotein er det protein der bruges i bredest omfang i dag, grundet den høje kvalitet og værdi for pengene. Den er ideel til at fremme restituering og vækst af muskelmasse, da det kan indtages på alle tidspunkter på dagen.

Hydrolyseret Whey (valle)

Hydrolyseret valle er et avanceret, hurtigt absorberet protein, som har undergået kontrolleret enzym behandling for at sikre, at den når musklerne hurtigere end de fleste andre proteiner. Tages bedst umiddelbart efter træning, når kroppens behov for protein er forhøjet, og er det mest almindeligt anvendte protein af seriøse trænere og atleter.

Whey (valle) Protein Isolat

Whey Isolate har et imponerende proteinindhold på hele 90%, cross-flow mikro-filtreret for at sikre at den indeholder endnu mindre fedt, kolesterol og laktose, hvilket gør det til det perfekte protein for alle, der ønsker at holde deres fedtprocent lav samtidig med at opbygge muskelmasse ved hjælp af protein af bedste kvalitet.

Micelcasein Protein (kasein)

Micellar Casein Protein er fremstillet af frisk skummetmælk og er en langsom kilde til protein, ideel til at blive taget før sengetid, da proteinsyntesen er langsommere end de fleste andre proteiner, og giver aminosyrer langsomt og kontinuerligt til musklerne i hele natten.

Veganer Protein

Udvalget af vegansk protein omfatter Hamp Protein , Ærte Protein , Protein fra brune ris og soja protein . Alle er rigtig gode alternativer for dem, der ønsker at undgå mejeri baseret proteiner. Med en bred aminosyreprofil, et højt proteinindhold og laktosefri, bruges de i vid udstrækning af både veganere og ikke-veganere.

Protein blandinger

Protein blandinger så som Total Protein indeholder forskellige former for protein kombineret i én praktisk formel. Ideel for dem, der ønsker en varieret absorptionshastighed, idet blandingen omfatter både hurtigt absorberet protein såsom valle koncentrat, samt en forlænget absorption af et protein, såsom miscellar kasein protein.

Protein til senegtid

Night-Time Protein er specielt udviklet til at give kroppen alle de næringsstoffer den har brug for, for at restituere og vokse mens du sover, da det er denne periode, at forskerne mener er af særlig betydning for dem, der ønsker at restituere effektivt efter træning.

Klargjorte shakes

Ready To Shake Indeholder nøjagtig de samme kvalitets-ingredienser som vores andre kvalitets protein pulvere. Ready To Shake er blevet målt præcist af til at indeholde de nøjagtige næringsstoffer som er nødvendige for at opfylde en række mål. Plus de nemt pakkes ned og tages med i din taske og kun kræver tilsætning af vand.

Måltidserstatning

Præcist afmålt blanding, der sikrer at alle de næringsstoffer du har brug for fra et måltid, er i én praktisk shake. Vælg mellem enten MACRO: MEAL eller Low Calorie Meal for at give dig den ultimative måltidserstatning med en kontinuerlig frigivelse af protein, aminosyrer, kulhydrater og essentielle fedtstoffer.