Elle Blender Bottle Mini

Perfekt til blanding

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre.

KØB NU

19 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Elle Blender Bottle er den mest avancerede kosttilskuds shaker på markedet i dag. Den hjælper dig til at lave den bedst blandede shake med en minimal indsats. Den nye 400ml shaker fylder endnu mindre i din træningstaske, og det gør den til den perfekte shaker når du er på farten. Den passer ideelt til vores fantastiske Elle True Diet shake, og blander altid en jævn shake.

Den unikke metal blender bold fungerer ligesom et piskeris eller en blender, og nedbryder dit kosttilskuds pulver og spreder det jævnt i dit valgte væske. Du skal blot ryste shakeren, og blenderbolden gør resten for dig!Skruelåget sikrer at der ikke er væsker over det hele, mens den brede tud og "flip cap" sørger for at den er nem at bruge, i sammenligning med andre mere besværlige shakers. Elle Blender Bottle har også en facon der gør den let at holde om, og den store 400ml kapacitet gør det til det mest ergonomisk designet shaker på markedet! Funktionel og stilfuld

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Ideel erstatning for en elektrisk blender
  • Kan forsegles for en 'drypfri' blanding
  • Design der gør den let at rengøre

Anbefalet brug

Hæld den ønskede mængde mælk, vand eller juice vha. ml skala som er skraveret i siden af flasken. Tilsæt pulver og ryst. Ca. 5-6 ryst bør normalt give en perfekt, klumpfri shake

Bemærk:. Vores Blendere og Shakers er ikke designet til at transportere væsker, derimod er de lavet til at blande pulver og væske i til en behagelig konsistens umiddelbart før indtagelse.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.00

5.0

(2 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Den bedste shaker .

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Effektivitet:

5

Blander rigtig godt .

29 April 2016 af

PERFEKT

Samlet:

5

Perfekt størrelse, lige til at nuppe med i tasken, og låget er tæt

Goes Well With:

Protein Shakes

1 February 2016 af

Elle Blender Bottle Mini

Vælg billede

Elle Blender Bottle Mini