Myprotein Blender Bottle Mini

Perfekt til at blande

3 for 2 på alt med koden: 3FOR2MPDK

For hvert 3. produkt du køber giver vi dig det billigeste gratis.

Brug koden: 3FOR2MPDK

Tilbuddet gælder til og med den 30. august 2016 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. max rabat på 700 kr.

KØB NU

19 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

MP Blender Bottle er den mest avancerede sports kosttilskuds flaske på markedet i dag. Den hjælper dig til at lave den bedst blandede shake med en minimal indsats. Nu har vi gjort dem endnu mere praktiske og lette at bruge, med denne fantastiske Mini 400ml shaker. Den nye 400ml shaker fylder endnu mindre i din træningstaske, hvilket gør den til den perfekte shaker når du er på farten.

Den unikke metal blender bold fungerer ligesom et piskeris eller en blender, og nedbryder dit kosttilskuds pulver og spreder det jævnt i din valgte væske. Du skal blot ryste shakeren og blenderbolden gør resten for dig!

Skruelåget sikrer at der ikke er væsker over det hele, mens den brede tud sørger for at den er nem at bruge i sammenligning med andre mere besværlige shakers. Blender Bottle har også en facon der gør den let at holde om, og den store 400ml kapacitet gør det til det mest ergonomisk designet shaker på markedet! Funktionel og stilfuld

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Ideel erstatning for en elektrisk blender
  • Kan forsegles for en 'drypfri' blanding
  • Design der gør den let at rengøre

Anbefalet brug

Hæld den ønskede mængde mælk, vand eller juice vha. ml skala som er skraveret i siden af flasken. Tilsæt pulver og ryst. Ca. 5-6 ryst bør normalt give en perfekt, klumpfri shake

Bemærk:. Vores Blendere og Shakers er ikke designet til at transportere væsker, derimod er de lavet til at blande pulver og væske i til en behagelig konsistens umiddelbart før indtagelse.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

3.80

3.8

(5 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Godt køb

Samlet:

4

Effektivitet:

4

Godt køb, bruger den hver dag og den er nem at rengøre. Blander godt og hurtigt, som den skal.

Goes Well With:

Proteinpulver

30 June 2016 af

Virker som den skal

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Effektivitet:

5

Der er ikke så meget at komme efter. Shakeren virker som den skal: Den holder tæt, den er nem at rengøre og blander pulveret og vand fint.

Goes Well With:

Selv benytter jeg den sammen med min pre-workout (MP MYAMINO BOOST TM), da jeg bedre kan lidt den i små portioner (300ml-400ml).

8 June 2016 af

Bedste Shaker!

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Effektivitet:

5

Den absolut bedste shaker jeg har haft, den er ikke for stor, den holder tæt og der forekommer ingen klumper.

17 May 2016 af

Shake

Samlet:

1

Blandbarhed:

5

Effektivitet:

5

Kan godt lide at den blander mine shakes rigtig godt. Bare lidt træls at den er utæt den her model af dem...

25 March 2016 af

Lille og Lækker

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Effektivitet:

5

Super shaker! Gør sit arbejde godt med det lille piskeris inden i. Det støjer dog en del, og 1 af de 3 jeg har købt har en produktionsfejl i låget så den ikke holder tæt. Men ellers godt produkt, er glad for størrelsen.

12 January 2016 af

Myprotein Blender Bottle Mini

Vælg billede

Myprotein Blender Bottle Mini