Myprotein Endurance Sports Bottle

Spar op til 75% - Alt er nedsat | +Få gratis Black Box når du køber for 850 kr. | Brug koden: SORTBOKS

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Gratis Black Boks ved køb over 850 kr. | Brug koden: SORTBOKS


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 29 kr

Nu 26 kr

Spar: 3 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Myprotein Endurance Sports Bottle er det perfekte tilbehør til at indtage alle dine foretrukne sportsdrikke, holder dig hydreret under hele din træning.

Med en imponerende 800ml kapacitet og med en termoplastisk gummi tud der er blød, holdbar og skåner dine tænder, er Myprotein udholdenhedssport Bottle ideel til træning i træningscenteret, on-the-road eller til din cykletur. Denne ergonomisk designede flaske er let at gribe, kommer med trykte målinger og har en 42 mm åbning med et sikkert skruelåg, hvilket betyder: ingen nogen lækager!

Med Myprotein Endurance Logoet er dette den den perfekte sports flaske til kompliment af vores nye NTS udholdenhed sortiment. Den er opvaskemaskine sikker og nem at rengøre.

Vigtige fordele

  • 800ml kapacitet
  • Ergonomisk design til brugervenlighed
  • Ingen lækager eller udslip

Anbefalet brug

Hæld den ønskede mængde væske i flasken med markører til hjælp med at måle. Skru låget stramt indtil det er sikret.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

3.00

3.0

(2 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Super drikkedunk

Samlet:

5

Jeg har ingen problemer med denne drikkedunk, og låget kan fint skruges på og holder 100% tæt i min taske Bruger den endda til at shake min PWO som giver tryk i flasken, det holder den fint til !

26 May 2016 af

Holder ikke tæt

Samlet:

1

Effektivitet:

1

Man kan ikke skrue hovedet ordenligt på, så der kommer faktisk ret meget vand ud, når den opbevares i taske osv. Derudover kan man ikke skrue hovedet lige på, så gevindet er skævt. Det er sandsynligt at jeg har fået en mandagsmodel. Kan ikke anbefale denne.

14 April 2016 af

Myprotein Endurance Sports Bottle

Vælg billede

Myprotein Endurance Sports Bottle