Myprotein MixMaster Shaker

Jævne Shakes uden klumper

Spar op til 75% - Alt er nedsat | +Få gratis Black Box når du køber for 850 kr. | Brug koden: SORTBOKS

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Gratis Black Boks ved køb over 850 kr. | Brug koden: SORTBOKS


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 19 kr

Nu 18 kr

Spar: 1 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Disse er de seneste vandtætte shakers fra Buchsteiner. Vores nye myprotein.co.uk "MixMaster" shakers lavet til os af den verdensberømte Buchsteiner i Tyskland. Disse er virkelig de ultimative shakers, og så til en fantastisk pris!

MixMaster shakers er hvad alle har brug for når de blander kosttilskud. Disse shakers er i det nyeste design, som desuden kommer med et gitter, der hjælper med at gøre drikken klumpfri. Shakeren kommer også med et skruelåg, som gør shakeren meget mere sikker, når den rystes.

Shakeren kan holde op til 700ml, og der er skraverede mærker i milliliter på siden af shakeren. Der er også vores 2 farvede logo trykt på siden med et mørke blåt skruelåg, som også har en forbedret drikketragt som gør det nemmere at indtage væsken. Vi føler at disse er et MUST for alle der bruger kosttilskud i pulver form, og til denne pris er der råd til to!

100% opvaskemaskine venlige.

Vigtige fordele

  • Superb ergonomisk design
  • Sikkert skruelåg
  • Stor drikketud som hjælper med indtagelsen

Anbefalet brug

Hæld den ønskede mængde mælk, vand eller juice vha. ml skala som er skraveret i siden af flasken. Tilsæt pulver og ryst. Ca. 5-6 ryst bør normalt give en perfekt, klumpfri shake

Bemærk:. Vores Blendere og Shakers er ikke designet til at transportere væsker, derimod er de lavet til at blande pulver og væske i til en behagelig konsistens umiddelbart før indtagelse.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.50

4.5

(2 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

shaker

Samlet:

4

Effektivitet:

5

billig men ok skal lige slides til.

Goes Well With:

wheyprotein og alt andet der skal blandes

23 February 2016 af

Fed

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Pisse fedt

9 November 2015 af

Myprotein MixMaster Shaker

Vælg billede

Myprotein MixMaster Shaker