Myprotein SmartShake™

Inkluderer handy lagerenheder

Kæmpe udsalg | Op til 80% | ALT er nedsat

Op til 80% | Alt er nedsat

Tilbuddet gælder kun i en begrænset periode så skynd dig.

Kræver ingen rabatkode, så kan kombineres med vores andre tilbud.

Tilbuddet gælder til og med den 26. juni 2016 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max ordrestørrelse på 700 kr. 

KØB NU

Før: 49 kr

Nu 44 kr

Spar: 5 kr

Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

Myprotein SmartShake™ er en unik sports kosttilskuds shaker, der kombinerer en 400ml shaker med en praktisk multi-opbevaringsbeholder til dine daglige kosttilskud.

SmartShake™ har tre individuelle rum, fantastisk til lagring af flere portioner af tabletter, kapsler og pulvere. Shakeren har en unik kegleformet grill, som giver en jævn, klumpefri shake, mens skruelåget og flip-cappen sikre SmartShake™ er lækkefri. To ekstra påskruelige beholdere rummer mængder op til 120 ml og 160 ml, den strre kommer med en rumdeler til tabletter og kapsler. En handy nøglering er et fantastisk sted at opbevare din fitness-kort eller skabsnøgle.

Bliver lavet af høj kvalitets, holdbart BPA-fri plast, Myprotein SmartShake™ er velegnet til både opvaskemaskiner og mikrobølgeovn.

Vigtige fordele

  • Lækre klumpfrie shakes
  • Handy lagerenheder til pulvere og piller
  • Stor tud til at forbedre indtaget

Anbefalet brug

Hæld den ønskede mængde mælk, vand eller juice ved hjælp af ml skala ridset på siden af shakeren. Tilføj pulver, derefter ryst. Ca. 5-6 ryst er normalt perfekt til en klumpefri shake.

Bemærk: Vore Shakers er ikke designet til at transportere væsker, deres tilsigtede anvendelse er at blande pulver og væske i til en lækker konsistens umiddelbart før indtagning.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.00

5.0

(1 Anmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

AS it should be...

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

4

Taste, price and delevery is excellent. Is it Woking? Hmm, hard to say/see anykind of protein is making a BIG difference. Proberly a combination and NOT just a few scoops of protein. But i'am a satisfied customer...

Goes Well With:

Impact whey protein. (Rasberry & strawberry)

28 August 2015 af

Myprotein SmartShake™

Vælg billede

Myprotein SmartShake™