Fitnesscenteret pakkeløsning

25% på HELE SIDEN | Brug koden: 25ALT

25% rabat på hele siden | Brug koden: 25ALT*

Tilbuddet inkluderer vores bedst sælgende Impact Whey Protein, BCAA, Peanut Butter og meget mere. Rabatten udløses ved at indtaste koden i indkøbskurven.

*Ekskluderer 2 for 1 på sportstøj- udsalget.

Tilbuddet er gældende til og med d. 26. august eller så længe lager haves.

KØB NU

107 kr

Udsolgt

Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Du går ikke ned på protein med vores Fitnesscenteret pakkeløsning. Denne pakkeløsning indeholder alle de væsentlige forudsætninger til en nødtræning. Vi har samlet 3 af de basale nødvendigheder som du kan opbevare i bilen eller på arbejdet, så du altid har en shake ved hånden.

Vores Fitnesscenteret pakkeløsning indeholder:

Impact Whey Protein, 250g, uden smag - 10 portioner af vores mest solgte højkvalitets valleprotein, der indeholder 20g protein per 25g portion. Det høje proteinindhold vil bidrage til forøgelse og vedligeholdelse af muskelmasse.

Gym Bag - denne taske med snorelukning er en let og praktisk måde at opbevare alle dine nødvendigheder til fitnesscenteret. Perfekt til opbevarelse af dit håndklæde, proteinshake og nøgler.

Myprotein Mixmaster Shaker - disse shakere er af det nyeste design, eftersom de kommer med et maskegitter, der giver en klumpfri shake, de kommer også med et låg der skrues på, hvilket gør det mere sikkert når du ryster den.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Perfekt til en nød træning
  • Indeholder protein, en shaker og vores fitnesstaske.
  • Let og nem at opbevare.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Fitnesscenteret pakkeløsning

Vælg billede

Fitnesscenteret pakkeløsning