Night Pack

Spar 20% på hele din ordre | Brug koden: SPAR20

Spar 20% på hele din ordre

Tilbuddet gælder kun den 21. oktober 2016 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

Før: 359 kr

Nu 299 kr

Spar: 60 kr

Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

Night Pack er designet til at give dig de vigtigste produkter, der kræves for at fremme en god nats søvn og restitution samtidig med at holde din krop i en muskel byggende tilstand. Vi har kombineret Milk Protein Smooth, langsomt frigivet protein, med ZMAs patenterede zink og magnesium formel og 5-HTP i denne praktiske pakke til at fremme restitution og hjælpe dig med at nå dine træningsmål, mens du sover!

Milk Protein Smooth (ikke aromatiseret, pose, 1kg) er et mælkeprotein koncentrat der stammer fra ultra-filtreret skummetmælk. Dette avancerede mælkeprotein er en glimrende kilde til native kasein og valleproteiner i samme forhold som findes naturligt i mælk (kasein 80 % og valle 20 %).

5-HTP (beholder, 90)(5-hydroxy-L-tryptophan) er en naturligt forekommende aminosyre, som er en forløber for neurotransmitteren serotonin. Det har vist sig at forhøjede niveauer af serotonin bruges til at forbedre søvn og undertrykke appetitten.

ZMA (beholder, 90) er en synergistisk kombination af zink og magnesium designet til at maksimere absorberingen og fremme restitutionen fra motion. Zink spiller en central rolle i reguleringen af cellevækst og vævets reparation, samt opretholdelsen af et sundt immunsystem.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • 3 produkter til før sengetid
  • Forbedret restitution
  • Bedre søvn

Anbefalet brug

Se de enkelte produktsider for detaljer. Bemærk venligst, at vi anbefaler at tage ZMA og Milk Protein Smooth mindst 90 minutter fra hinanden, da mælkeprodukter kan påvirke optagelsen af ZMA.

Ingredienser

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger

Ernæringsinformation

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Night Pack

Vælg billede

Night Pack