Protein Pack

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 469 kr

Nu 389 kr

Spar: 80 kr

Udsolgt

Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Protein Pack samler 3 unikke proteinkilder for at tilbyde det ultimative valg og fleksibilitet til din kosttilskuds rutine. Vi har inkluderet Impact Whey Deluxe, Milkprotein Smooth og Egg White Powder hvilket betyder at du kan mikse og matche din proteinkilde, alt efter hvordan det passer til din krops behov på forskellige tidspunkter af dagen.

Impact Whey Deluxe er en hurtig frigivelses valle protein blanding ideel til efter træning, når dine muskler har brug for en hurtig proteinkilde til at fremme restitution. Milk Protein Smooth giver en langsom frigivelse af protein, som er perfekt før sengetid, for at sikre at din muskel forbliver proppet med vitale næringsstoffer, mens du sover. Egg White Powder absorberes ved en moderat hastighed og er en fantastisk måde at øge dine proteinniveauer i løbet af dagen. Alternativt kan du kombinere alle tre pulvere til at producere din helt egen varieret frigivet protein blanding.

Impact Whey Deluxe (ikke aromatiseret, 1kg) er en videnskabeligt drevet blanding, der kombinerer præmie kilder som valleproteinkoncentrat, valleproteinisolat og hydrolyseret valleprotein til at levere en hurtigt virkende protein blanding med en fantastisk aminosyreprofil.

Milk Protein Smooth (ikke aromatiseret, 1kg) er et mælkeprotein koncentrat der stammer fra ultra-filtreret skummetmælk. Dette avancerede mælkeprotein er en glimrende kilde til native kasein og valleproteiner i samme forhold som findes naturligt i mælk (kasein 80 % og valle 20 %).

Egg White Powder (ikke aromatiseret, 1kg) er et spraytørret ægge protein (uden spredningsrisiko), der er direkte fremstillet af æggehvider og har en fremragende ernæringsmæssig- og aminosyreprofil, med over 80 % protein.

Hvorfor ikke tilføje noget smag til dit protein med vores velsmagende FlavDrops (http://www.myprotein.com/sports-nutrition/flavdrops/10530471.html)

Vigtige fordele

  • 3 x 80% protein produkter
  • Protein til når som helst på dagen
  • Lav din egen bundle

Anbefalet brug

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Ingredienser

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Ernæringsinformation

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Protein Pack

Vælg billede

Protein Pack