Rugby Pack

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 539 kr

Nu 389 kr

Spar: 150 kr

Udsolgt

Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Rugby spillere konkurrere i en af de mest fysisk krævende sportsgrene på planeten og skal derfor have lige store mængder af hurtighed, smidighed, kraft og styrke - en kombination der sjældent er nødvendig i enhver anden sport.

Rugby Pack kombinerer 3 produkter designet til at hjælpe rugby spillere med at opfylde de ekstreme krav, der stilles til deres kroppe. Vi har inkluderet Hurricane Evo et ’alt-i-én’ restitutions produkt, sammen med Tribulus Pro og Kreatinmonohydrat for at sikre maksimal ydeevne kan opnås.

Hurricane Evo (Choc Mint, pose, 1,8 kg), er et fantastisk ’alt-i¬-en’ sports kosttilskud der har til formål at fremme resultater i styrke og størrelse, samtidig med at støtte maksimal restitution. Pakket med en unik kombination af proteiner, kulhydrater, kreatin, aminosyrer og HMB, denne formel giver de vitale næringsstoffer, din krop kræver under intense perioder med træning.

Kreatinmonohydrat (pose, 250 g) har vist sig at hjælpe med at forbedre styrke og vækst. Kreatinmonohydrat har også vist sig at reducere den samlede restitutions tid og restitution mellem intense perioder med motion.

Tribulus Pro (beholder, 90stk) kan øge vækstniveauer for at forbedre restitution og resultater. Tribulus Pro indeholder hele 95% Saponin per 300 mg kapsel.

Vigtige fordele

  • 3 premium-produkter til rugby spillere
  • Forbedre styrke
  • Hurtig restitution

Anbefalet brug

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger.

Ingredienser

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger

Ernæringsinformation

Se de enkelte produktsider for yderligere oplysninger

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Rugby Pack

Vælg billede

Rugby Pack