Vitamin pakkeløsning

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

Før: 349 kr 319 kr Spar: 30 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Vitamin pakkeløsningen indeholder fem af vores mest populære vitaminer, allesammen til fantastiske priser. Denne pakkeløsning er perfekt til enhver fitness entusiast der er ivrig efter at booste sin daglige kost og supplere sine træningsmål og er en nem måde at supplere din trænings rutine med essentielle vitaminer og mineraler.

Vitamins pakkeløsningen indeholder:

Omega 3, 90 kapsler

Omega 3 indeholder de essentielle fedtsyrer EPA og DHA der bidrager til en normal hjertefunktion. DHA bidrager også til vedligeholdelsen af en normal hjernefunktion og synet. Disse gavnlige virkninger er opnået ved at indtage 250mg EPA og DHA. 2 Omega 3 kapsler indeholder 360mg EPA og 240mg DHA.

Daily Vitamins Multi Vitamin, 60 piller

Daily Vitamins er en god måde at sikre, at du får den anbefalede daglige dosis af essentielle vitaminer din krop har brug for for at yde og nå sit fulde potentiale. Daily Vitamins indeholder 7 essentielle vitaminer, herunder komplekse B vitaminer, vitamin C, E, A og D3.

Vitamin E, 60 piller

Myprotein Vitamin E kapsler forsyner dig med 400iu af d-alpha Tocopherol per portion. Vitamin E virker som en antioxidant og bidrager derfor til beskyttelsen af DNA, proteiner og lipider fra oxidativ skade.

BCAA 4:1:1, 120 piller

Forgrenede aminosyrer 4:1:1 (BCAA) er essentielle aminosyrer der indeholder et 4:1:1 forhold af Leucin, Isoleucin og Valin. Disse aminosyrer betragtes som essentielle, hvilket betyder, at de ikke kan syntetiseres af kroppen og derfor må optages gennem ens kost.

Vitamin C med bioflavonoider og hyben, 60 piller

Vitamin C bidrager til et normaltfungerende nervesystem, normal funktion af immunsystemet og reduktion af træthed og udmattelse.

SMAGE, PRODUKTER OG STØRRELSER ER SOM VIST OG KAN BLIVE UDSKIFTET UDEN VARSEL, AFHÆNGIGT AF VARELAGER.

Vigtige fordele

  • God værdi for pengene
  • 5 af vores mest populære vitaminer
  • Bidrager til normal knogle- og muskel-funktion

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Vitamin pakkeløsning

Vælg billede

Vitamin pakkeløsning