• Gluten Free

    Gluten Free

BCAA

Forgrenede aminosyrer i pulverform

Smag
Pakke
Mængde

Aminosyre udsalg | Spar op til 50%

Spar store summer på et kæmpe udvalg af vores aminosyrer.

Tilbuddet er gældende til og med den 23. oktober 2016 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

Før: 139 kr

Nu 97 kr

Spar: 42 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Hvad er BCAA pulver?

BCAA står for Branched Chain Amino Acid (forgrenede aminosyrer) og indeholder Leucin, Isoleucin & valin i en 2:1:1 fordeling. Disse aminosyrer er betragtet som essentielle, da kroppen ikke selv kan generere dem. De skal således indtages gennem kosten eller kosttilskud.

Hvad er fordelene ved BCAA?

Under træning, bliver aminosyrer ekstra vigtigt da det er svært at opretholde de ønskede niveauer gennem kosten alene. Med dette pulvertilskud, kan du indtage tilstrækkelige mængder, på en nem og hurtig måde.

BCAA kan indtages over hele dagen og både før og efter træning.

Hvem er BCAA egnet til?

Alle aktive personer, der dyrker fitness eller sport på fast plan.

Hvor meget skal du tage?

Tag 5 gram pulver 2-4 gange dagligt. Du kan blande pulveret med vand eller din favorit juice.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Hjælper med at bibeholde muskelvæv
  • Kan øge muskelmassen
  • Kan modvirke vævsnedbrydning

Anbefalet brug

Som et kosttilskud anbefaler vi 5 gram 2 - 4 gange dagligt for optimale resultater. Indtages bedst med din foretrukne mængde vand eller frugtjuice.

Tilsæt 2 x Lille MP scoop (5 g) til din foretrukne mængde vand eller frugtjuice og indtag med det samme.

1 x Lille MP scoop rummer 2,2 g. (Ikke inkluderet)

Ingredienser

BCAA (leucin: Isoleucin: Valin), Citronsyre (kun Berry Blast smagen), Farvestoffer (Rødbedefarve [kun Berry Blast smagen], Anthocyanin [kun Berry Blast smagen]) Smagsstoffer (kun med smag), Sødestof (sucralose ® [kun med smag]).

Ernæringsinformation

Indhold pr 5g servering:
BCAA: 5g

Bemærk, at disse ernæringsmæssige oplysninger er taget fra varianten uden smag.  Når du vælger en aromatiseret udgave (med smag) vil indholdet af BCAA reduceres med ca. 0,75g per portion

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

3.84

3.838

(37 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den
<
1
2
>

Neutral

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

5

Har købt produktet uden smag og synes det blander rigtig godt i min proteinshake. Kan ikke smages og virker problemfrit :)

16 October 2016 af #1 Top Anmelder

Generel god BCAA

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

3

Effektivitet:

4

Smagen er meget som en billig saftevand. Jeg gik ud fra at smagen ville være lidt som Xtend's Apple Explosion, men den er intet som den. Du skal helt sikkert være opmærksom på at det kræver en smule tilvænning mht. smagen. Blandingen er god, og efter et par træninger, har du vænnet dig til smagen, og så smager den egentlig okay.

13 October 2016 af

Sour raspberry

Samlet:

1

Blandbarhed:

1

Smag:

1

Effektivitet:

2

Den smager af en blanding af medicinrester og for gammel syntetisk hindbærvingummi. Der er slet ikke noget syrligt, som jeg foretrækker i min BCAA, da det hurtigt kan blive kvalm for mig. Posen ryger ud, den er simpelthen udrikkelig, det kan i gøre bedre MP.

11 October 2016 af

Tropisk BCAA

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

5

Rigtig god virkning og fin smag. Får mere energi med dette produkt under træningen. Smagen jeg bestilte var tropisk og synes, at den var ganske fin.

9 October 2016 af #1 Top Anmelder

"Ingen Smag", betyder "Ingen tilsat smag" det er udrikkeligt...

Samlet:

1

Blandbarhed:

4

Smag:

1

Effektivitet:

5

Hej MyProtein og jeres læsere Købte BCAA uden smag, da tanken var at jeg alligevel bare ville blande det sammen med resten af min shake. Hvori jeg allerede bruger multi vitamin samt. kreatin. Begge to uden smag, og disse to produkter smager rent faktisk ikke af noget, så alt er godt! BCAA uden smag derimod er fuldstændig udrikkeligt. Jeg kan spise alt og er overhovedet ikke kræsen. Har forsøgt at give det en chance og sagt til mig selv at det bare skal ned. Men får seriøst kvalmetræk jeg ikke selv kan styre. Jeg ved godt at MyProtein ikke har gjort noget forkert rent forretningsmæssigt, jeg har jo selv valgt produktet. Men rent moralsk set kunne man godt advare kunderne om dette produkt uden smag? Kan se på de andre anmeldelser at der er mange der også har døjet med dette problem. Det er jo bare 300 kroner lige ud af vinduet, da man virkelig ikke kan drikke det. Håber de vil tage det til eftertanke!

5 October 2016 af

Vandmelon

Samlet:

3

Blandbarhed:

5

Smag:

2

Effektivitet:

5

Smagen er vandmelon er kunstig og ikke en man kan nyde. Effekten af BCAA'en er derimod god - jeg fik tilstrækkeligt mere energi og kunne yde mere under min træning.

8 August 2016 af

Super BCAA

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

super BCAA, smagen i tropisk er som sund saft og kan anbefales under træning. Virker som det skal og giver energi. Intet bi virkninger kun ren nydelse. Mætter ikke og ingen oppustethed.

Goes Well With:

Kreatin

26 July 2016 af

Kunstig smag

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

1

Effektivitet:

4

Jeg købte BCAA med vandmelon smag. Smagen er alt for kunstig, men selve produktet er fint. Smagen med tropical er meget bedre. Hvis man vil have BCAA med vandmelon smag kan jeg anbefale BODYLAB

Goes Well With:

vand

13 June 2016 af

VÆLG SMAG!!!

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

2

Effektivitet:

5

Bruger selv BCAA i min postworkout shake, og føler virkelig det har medvirket til resultater igennem de sidste 2-3 måneder. Men vælg for gudsskyld med en smag! Unflavoured er virkelig ikke lækkert, og har en lidt bitter uidentificerbar smag.

Goes Well With:

Bruger det sammen med MP Kreatin Monohydrat i min postworkout shake så kort tid efter en træning som muligt.

8 June 2016 af

God smag

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

5

Effektivitet:

4

Tropical smager perfekt! Tager det i forbindelse med cutting og morgen cardio.

Goes Well With:

Vand

16 May 2016 af

BCAA

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

5

Rigtig godt produkt som giver energi til styrketræning :)

12 May 2016 af

Super godt produkt

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

5

Effektivitet:

4

Super godt produkt, der helt klart hjælper og smager godt.

10 May 2016 af

Bcaa

Samlet:

2

Blandbarhed:

4

Smag:

1

Effektivitet:

3

Fortryder valget af smag da den ikke er ret god

9 May 2016 af

Dårlig smag

Samlet:

2

Blandbarhed:

5

Smag:

2

Effektivitet:

3

Jeg har købt smagen limon and lime og jeg er slemt skuffet. Jeg brugte den anbefalde manængde (2 scoops) til næsten en litter vand. Selvom mængden af vand er høj smagte blandingen ekstremt sød, dog slet ikke på en god måde. Meget kvalmende! Jeg har købt produktet med en forestilling om at få noget der ville være lidt surt. Det er det slet ikke. Noterne er citrus er der da, men ingen syre. Det gode ved produktet er dets blandbarhed !

Goes Well With:

Ikke det store

21 April 2016 af

Drop smagen....

Samlet:

3

Blandbarhed:

2

Smag:

1

Effektivitet:

3

Har prøvet 3 forskellige smags retninger nu og var skuffet ekstremt ved dem alle. Dog har jeg aldrig prøvet noget så dårligt som den nyligt bestilte Sour Apple, smagen er bitter og overhovedet ikke i nærheden af æble. De andre to smage fik jeg da drukket efterhånden, da de godt kan blandes med for meget vand og dermed næsten ikke smager af noget alligevel, men sour apple er ikke mulig at indtage. Har aldrig været så skuffet.

14 April 2016 af

Godt produkt!

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Har brugt denne under træning i knap 2 uger nu. Smagen tropical er fantastisk, og smager egentlig bare som tropisk saftevand, ingen klam eftersmag. Kan sagtens anbefale dette

Goes Well With:

Vand

31 March 2016 af

IKKE KØB SOUR APPLE

Samlet:

2

Smag:

1

Produktet er i sig selv meget fint, men smagen er forfærdelig. Sour apple er langt fra sur eller smager af æble. Den ser af plastik blandet med lidt sødemiddel. Vil ikke anbefale sour apple overhovedet.

23 March 2016 af

Hæsligt

Samlet:

1

Blandbarhed:

1

Smag:

1

Effektivitet:

1

Det her er sku nok det dårligste BCAA jeg nogensinde har smagt, faktisk ikke kun BCAA, men alle kosttilskud. Jeg havde købt "blue rasberry" og det smager så syntetisk at man skulle tro det var løgn. Har forsøgt at blande det op med andre ting, men intet hjælper på den her rædselsfulde smag. Jeg føler mig snydt!

Goes Well With:

Intet

12 March 2016 af

Godt BCAA tilskud - men Sour Apple...

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

1

Effektivitet:

5

Sour Apple er nok den værste smag der findes derude, smager elendigt, den er ikke sur eller syrlig overhovedet og smager virkelig syntetisk og lugter endnu værre... Blue Raspberry er til gengæld mega lækker. Et rigtig godt BCAA tilskud til en god pris, men jeres sour smage bør være sure og syrlige

3 March 2016 af

Hold dig fra Sour Rasperry

Samlet:

2

Blandbarhed:

4

Smag:

1

Effektivitet:

4

Jeg valgt at købe Sour Rasperry i håbet om at smagen var i top, det viste sig dog at det smager hæsligt og lugter endnu værre.

24 February 2016 af

BCAA

Vælg billede

BCAA