• Vegetarisk

    Vegetarisk

Creapump (RTS)

Spar 20% på hele din ordre | Brug koden: SPAR20

Spar 20% på hele din ordre

Tilbuddet gælder kun den 28. oktober 2016 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Creapump® ready to shake (RTS ) er blevet designet for at give dig en hurtig og bekvem måde at indtage dit favoritkreatin.

Creapump® er den ideellepre-workoutformel for alle der søger at øge deres energi niveauer og skubbe deres træning til det næste niveau. Med en god kombination afkulhydrater, kreatin ogaminosyrervil du se dig selv arbejde hårdere i længere tid med forbedrede resultater og en uovertruffen følelse af 'pump'.

Blandingen af dextrose og Palatinose® kulhydrater er valgt for at hjælpe med at fodre dine muskler med aminosyrerne - Citrullin Malate og taurin. Dine muskler vil føles pumpet og du se forbedret udholdenhed og mental fokus.

Tilføjelsen af Creapure® , den reneste form af kreatin monohydrat på markedet, vil fremme en optimal muskel effekt i løbet af din træning for at sikre, at du kan tvinge de sidste reps.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Booster energi niveauer inden træning
  • Øger dit 'pump'
  • Fremmer optimal styrke
  • Praktisk og nem at bruge

Anbefalet brug

Tilsæt vand eller juice indtil flasken er omtrent halvt fuld, ryst kraftigt og indtag. Vi anbefaler 1 servering pr dag cirka 30 minutter før motion.

Ingredienser

Kulhydrat blanding (dextrose, Palatinose™ [Isomaltulose]) Creapure® (Kreatinmonohydrat) Citrullin Malate, Arginin Alpha-Ketogluterate, aromastoffer (kun smagsvarianter), taurin, citronsyre (kun Tropical smag), sødestof (sucralose®; [kun smagsvarianter]), farve (Curcumin [kun Tropical smag])

Ernæringsinformation

Hver 30g servering indeholder i gennemsnit:
Energi: 82.0kcal
Protein: 0.0g
Kulhydrater: 19,5g
Fedt; 0.0g

Aktive ingredienser pr 30g servering:
Kulhydrat blanding: 19,5g
Creapure® 5g
Malate Pump blanding (Arginin Malate & Citrullin Malate): 5g
Taurin: 600mg

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Creapump (RTS)

Vælg billede

Creapump (RTS)