• Gluten Free

    Gluten Free

Creapump

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 119 kr

Nu 89 kr

Spar: 30 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Creapump ® er den ideelle pre-workout formel for alle der søger at øge deres energi niveauer og skubbe deres træning til det næste niveau. Med en god kombination af kulhydrater kreatin og aminosyrer du vil ligge mærke til at du træner hårdere og i længere tid med forbedret vækst og en uovertruffen vaskularitet.

Blandingen af dextrose og palatinose® kulhydrater er designet til at hjælpe med at støtte aminosyre absorberingen - Citrulline Malate og Taurine. Du vil føle og se godt ud og du vil lige mærke til forbedret udholdenhed og mental fokus.

Tilføjelsen af Creapure®, den reneste form af kreatin monohydrat på markedet, vil fremme en optimal muskel effekt i løbet af din træning at sikre at du kan tvinge sidste repetitioner.

Vigtige fordele

  • Boost energi niveauer inden træning
  • Øget 'vaskularisering'
  • Fremmer optimal styrke effekt

Anbefalet brug

Fordelene ved dette produkt, tilsæt i en Myprotein-shaker 1 store skefulde (30 g) i 150-250 ml vand under og/eller efter træning, kreatin forbedrer ydeevnen og eksplosionskraften†, og kulhydrater fremmer muskelrestitution‡. †Creatin øger den fysiske præstation ved gentagne kraftanstrengelser i forbindelse med kortvarig, højintensiv træning. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 3 g creatin. ‡En gavnlig virkning opnås ved indtagelse af kulhydrater fra alle kilder med et samlet indtag af doser på 4 g pr. kg kropsvægt indenfor de første 4 timers og ikke senere end 6 timers træning.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Ikke egnet for vegetarer.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

Tropical : Kulhydratblanding (63%) (Dextros, Isomaltulos* (Palatinose*®*)), Kreatin Monohydrat (Creapure*®*) (15%), Citrullin malat, Arginin Alfa-ketoglutarat, Taurin, Aroma, syre (citronsyre), farve (Kurkumin), sødemiddel (Sucralose). *Isomaltulose er en kilde til glucose og fructose

Naturell: Kulhydratblanding (68%) (Dextros, Isomaltulos* (Palatinose*®*)), Kreatin Monohydrat (Creapure*®*) (15%), Citrullin malat, Arginin Alfa-ketoglutarat, Taurin. *Isomaltulose er en kilde til glucose og fructose

Ernæringsinformation

Hver 30g servering indeholder i gennemsnit:
Energi: 343.1kJ
Energi: 82.0Kcal
Protein 0.0g
Kulhydrater 20,5 g
Fat 0.0g

Aktive ingredienser pr 30g portion:
Kulhydrat blanding 20,5 g
Creapure ® 5g
Pump blanding (Citrullin Malate & Arginin Alfa-ketoglutarat) 4g
Taurin 600mg

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Creapump

Vælg billede

Creapump