• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

DMAE Powder

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + 10% ekstra med koden: GIVMIG10

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ 10% ekstra med koden: GIVMIG10

Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 30. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 59 kr

Nu 41 kr

Spar: 18 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

DMAE er fremstillet fra naturlige kilder og kan findes i små mængder i mange forskellige fede fisk såsom sardiner. Det indeholder de to vigtigste aktive ingredienser, 2-dimethylaminoethanol og dimethylethanolamin. Disse er naturligt forekommende forstadier af forbindelsen Cholin, som er en vigtig komponent af neurotransmittere og er afgørende for den normale funktion af nerver i hjernen og hele kroppen. Dette har ført til at tilskuddet bliver taget af en masse atleter i udholdenhedssportsgrene såsom langdistanceløb, fodbold og cykling, der ønsker at være i stand til at opretholde et højt niveau af koncentration over en lang periode.

Fra udholdenhedsatleter der ønsker at fastholde deres fokus gennem en lang begivenhed til mennesker, der lider af tilstande, såsom Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) og Alzheimers, DMAE er et kraftfuldt og effektivt produkt, som har produceret imponerende resultater i en række forskellige kliniske forsøg.

Kliniske forsøg af cholin har vist, at øgede mængder af kemikaliet kan have en række positive effekter på krop og sind. Øget koncentration, evnen til at fokusere mere på en bestemt opgave og bedre fastholdelse af oplysninger, er alle blevet forbundet med en stigning i niveauet af cholin. I USA er DMAE ofte brugt som udgangspunkt for behandlinger af ADHD, med temmelig gode resultater i mange tilfælde.

I løbet af de sidste par år, er den medicinske profession begyndt at undersøge virkningerne af DMAE i tilstande, såsom Alzheimers sygdomen. Som med ADHD, har stigningen i cholin produceret af DMAE blevet påvist at have positive resultater at afbøde de værste virkninger af den tilstand.

For nylig har DMAE været anvendt i en række andre produkter, herunder rynke behandlinger. På grund af dens positive indvirkning på nerverne, er mange mennesker begyndt at tilføje DMAE til hudcremer og hævder, at den har udarbejdet en forbedring i tone og glatheden af huden, selv om der ikke har været nogen kliniske forsøg til at op bakke sådanne påstande.

Vigtige fordele

 • Kan hjælpe med at producere cholin
 • Støtter fokus og koncentration
 • Kan øge træningsintensiteten

Anbefalet brug

Som et kosttilskud, anbefaler vi 185 mg-350 mg, 1-2 gange dagligt.

Tilføj knap 1 MP mini scoop (185 mg) til din foretrukne mængde vand eller frugtjuice og indtag med det samme.

1 x MP Plast Scoop (mini) Rummer 230 mg (0,23 g).

Ingredienser

Dette produkt er 100% DMAE Bitartrate med intet tilføjet eller taget væk.

Ernæringsinformation

100% DMAE Bitartrate

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

DMAE Powder

Vælg billede

DMAE Powder