E-Vitamin kapsler

Vigtige vitaminer til kroppen

Smag
Pakke
Mængde

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre.

KØB NU

59 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er E-vitamin kapsler?

Som et af de mest populære kosttilskud, som er tilgængelige i øjeblikket, er E-vitamin brugt af et stort antal mennesker rundt omkring i verden og byder på en række fordele, når det anvendes korrekt, som en del af en afbalanceret og sund kost. Vitamin E (198 IU) kommer som en simpel softgel og er beregnet til at blive indtaget på daglig basis.

Virker E-vitamin og hvad er fordelene?

Selv om det ofte anbefales især til gravide kvinder, og dem, der forsøger at øge deres frugtbarhed, har E-vitamin en række anvendelsesmuligheder for mennesker i alle faser af livet, det tilbyder sundhedsmæssige fordele for hjertet og kredsløbet. Vitamin E (198 IU) er en stærk antioxidant, og som sådan kan reducere skader forårsaget af frie radikaler i kroppen. Vitamin E består af en række forskellige kemiske forbindelser almetn kendt som tocopheroler. Disse organiske kemikalier findes naturligt i en række forskellige fødevarer, herunder vegetabilske olier og korn.

Der er en række forskellige tocopheroler der udgør Vitamin E, og disse har lidt forskellige egenskaber. Den mest potente af de 7 forskellige tocopheroler er D-alfa Tocoperol, som findes i dette kosttilskud, og som tilbyder meget stærke antioxidant fordele, såvel som at være essentiel for kroppen med sin rolle i syntesen af højdensitetslipoproteiner (HDL-kolesterol).

Vitamin E er kendt for at være påkrævet af kroppen ved en række vitale formål, herunder dens betydning i produktionen af celler. Vitamin E spiller en særlig vigtig rolle i fremstillingen af hvide blodlegemer, hvilket gør det essentielt for at styrke immunsystemet.

En af de mest populære anvendelser for E-vitamin er i fertilitetsbehandling. Faktisk stammer navnet tocopheroler fra det græske ord for ”fødslen”. Vitamin E er kendt for at øge fertiliteten hos både mænd og kvinder på grund af dens anvendelser i at forbedre kredsløbsfunktion og produktion af sunde celler.

Hvem er E-vitamin egnet til?

E-vitamin kan tages af alle der ønsker at øge det daglige indtag af vigtige vitaminer. Typisk er det et populært produkt hos vores kunder der shopper i vores afdeling for sundhed og velvære..

Vigtige fordele

  • Kraftfuld antioxidant effekt
  • Øger immunforsvaret og produktionen af hvide blodlegemer
  • Bevarer sunde blodkar og producerer HDL-kolesterol

Anbefalet brug

Som kosttilskud, tag 1 softgel dagligt, helst med måltider.

Portionsstørrelse: 1 softgel

Portioner per beholder: 60-180

Ingredienser

Vitamin E, kapselskal (gelatin, Glycerin, renat vand).

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 1 Softgel

Portioner Per Beholder - 60 (60 Softgels), 180 (180 Softgels)

Typiske Ernæringsmæssige Værdier

    Per Portion *RI
Vitamin E   180 mg a-TE 1500%
      Per Portion
Sojaolie     91 mg

 

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

E-Vitamin kapsler

Vælg billede

E-Vitamin kapsler