Elle Thermopure

-30% på hele din ordre når du køber dette produkt | Brug koden: TIMINGDK

Når du køber et pre, intra eller post workout.

Brug koden: TIMINGDK


Tilbuddet gælder til og med den 17. januar 2017 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

134 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Elle Thermopure er en fusion af naturlige urter og næringsstoffer designet til at hjælpe din krops konvertering af lagrede kalorier til brugbar energi. Kombineret med ensund kostog en træningsrutine, kan denne blanding af stærke ingredienser hjælpe med at booste dit stofskifte, giver et løft i vitalitet mens din krop ændre lagrede kalorier i til brugbar energi.

En af de vigtigste ingredienser i Thermopure er grøn te ekstrakt (GTE), som har vist sig at reducere mængden af fedt du fordøjer og lagre, mens det øger den hastighed, hvormed kropsfedt bliver brændt til energi. Thermopure indeholder også den unikke Thermo blanding (Koffein, hindbær ketoner og cayenne), som kan bidrage til at hæve dit stofskifte, så du kan forbrænde flere kalorier under træningen.

For at hjælpe med at øge energiproduktionen og booste din træning i længere tid, har vi tilføjet BVitaminer, som har vist sig at øge frigivelsen af energi til de arbejdende muskler gennem en øget strøm af næringsstoffer i blodet.

Thermopure er et af de eneste produkter på markedet der bevist kombinere så mangevægttabsingredienser i én praktisk formel, hvilket gør dette vores mest succesfulde vægtregulerings produkt til dato.

Servering størrelse: 3 kapsler

Portioner per beholder: 30

Forbehold: Kan ikke være egnet for alle, der kan være gravid eller ammer. Altid konsulter en læge, før du bruger noget kosttilskud.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Banebrydende thermo blanding
  • Understøtter vægtkontrol
  • Inkluderer grøn te ekstrakt & chromium

Anbefalet brug

Som kosttilskud, tag 2 eller 3 kapsler dagligt på tom mave før træning eller motion. På ikke-træningsdage, opdel dosis i morgen, eftermiddag og aften

Portionsstørrelse: 2-3 kapsler

Portioner per beholder: 30-45

Forbehold: Ikke egnet til personer under 18 år, gravide eller ammende kvinder, folk med forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, eller folk, der har søvnproblemer.

Ingredienser

Grøn te ekstrakt (95% polyfenoler), kapsel (gelatine), L Tyrosin, cellulose (fyldemiddel), koffein, L Theanine (98%), hindbær ketoner, capsicum ekstrakt (30.000-50.000 SHU), magnesiumstearat (Anti klumpningsmiddel), siliciumdioxid, vitamin B6 (som Pyridoxin HCl), Bioperine, krom (som krompicolinat), vitamin B12.

Fri for: Kunstige farver og konserveringsmidler, gær, gluten, stivelse og laktose. Uden tilsat salt eller sukker.

Ernæringsinformation

Typiske Ernæringsmæssige Værdier

    Per Portion *RI
B6-vitamin   5 mg 358%
Vitamin B12   21 µg 840%
Krom   120 µg 300%
      Per Portion
Grøn The Ekstrakt     375 mg
L Tyrosine     200 mg
Koffein     150 mg
L Theanine     125 mg
Cayenne pulver     50 mg
Sort peber-ekstrakt     5 mg

 

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Elle Thermopure

Vælg billede

Elle Thermopure