• Vegetarisk

    Vegetarisk

Elle True Diet

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

15 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Bemærk: Emballage kan variere fra den viste

Elle True Diet er en lækkert proteinholdig shake pakket med de fineste ingredienser til at støtte dine personlige vægttabs mål. Det er specielt designet til at hjælpe med kropsform og tone, mens det samtidig understøtter en aktiv livsstil.

Hver servering af True Diet kombinerer en række specielt udvalgte ingredienser til at hjælpe dig med at reducere overskydende kropsfedt, fremme en sund livsstil og for at nå og vedligeholde dine personlige vægt mål. Kombinationen af premium protein, fibre og lav GI (glykæmisk indeks) kulhydrater vil hjælpe dig med at føle mæthed i længere tid , hvilket forhindrer snacking og kontrollere sukker trang. Det er hurtigt og nemt at blande, og hjælper dig til at opretholde mindre, regelmæssige måltider i løbet af dagen - en gennemprøvet vægtkontrols metode

.

  • Grøn te ekstrakt, Guarana og Chromium hjælper med at øge stofskiftet og forbedre din evne til at forbrænde lagrede kalorier.
  • CLA reducerer kroppens potentiale til at lagre fedt, øge dit vægttabs mål.
  • Essentielle fedtsyrer er sunde fedtstoffer, der leverer vedvarende energi.
  • Bioperine® hjælper optagelsen af næringsstoffer og hjælper dig til at føle mæthed i længere tid.

Elle True Diet smager fantastisk og er let at blande, hvilket gør denne unikke blanding af vægttab ingredienser til den ideelle kompagnon til din vægttabs træningsrutine, som samtidig også at er et godt alternativ til usunde snacks i mellem måltiderne.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Høj kvalitets protein
  • Kan hjælpe med at forbedre kropsform & tone
  • Inkluderer grøn te ekstrakt & CLA

Anbefalet brug

Tilsæt 1 eller 2 scoops (1 scoop er ca. 28g) afhængig af din egen personlige smag og ernæringsmæssige behov. Bland med 150-300ml vand eller skummetmælk (for en tykkere shake brug mindre væske, for en tyndere shake tilføj mere).

For de bedste resultater, tilsæt væsken først, og derefter pulver i en af vores shakers eller blender. Når blandet, indtag straks.

Elle True Diet er en ideel erstatning for morgenmad elleformidag/eftermiddag snacks. Vi anbefaler to portioner om dagen.

Ingredienser

Protein blanding (valleprotein koncentrat*, mælkeproteinkoncentrat, emulgator: soja lecithin), havremel, fedtfattigt kakaopulver (kun Chocolate smag), konjugeret linolsyre, Fructo-oligosaccharid, aroma, farve (Rødbedefarve) (kun Strawberry smag), Guarana ekstrakt, Medium kædet Tri-glycerider, grøn te ekstrakt, sødestof (sucralose), vitamin B12, sort peber ekstrakt, chromchlorid hexahydrat.* Fra mælk

Ernæringsinformation

Per 57g:
Energi: 904.0kJ
Energi: 216.0Kcal
Protein (som det er): 36.3g
Kulhydrater: 8,4g
Hvoraf sukkerarter: 3,1g
Fedt: 4,2g
Heraf mættede fedtsyrer: 0,4g
Kostfibre: 1,9 g
Natrium: 86.0mg

57g giver også:
CLA: 1,03 g
Calcium: 461 mg
Guarana: 342 mg
Grøn te ekstrakt (40 % polyfenoler): 114 mg
Samlet Koffein: 86,6 mg
Bioperine: 5,7 mg
Chrom: 45,6 ug
vitamin B12: 8,0 ug

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.5

4.5

(2 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Fortsæt det gode arbejde

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Smager godt og er let at blande.

Mon Nov 07 16:29:04 GMT 2016 af #1 Top Anmelder

Super god!

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

God smag, få kalorier og let at blande. Dette er helt sikkert mit fremtidige proteinpulver!

Goes Well With:

Mælk, vand eller i en smoothie

Fri Jul 08 09:42:50 BST 2016 af #1 Top Anmelder

Elle True Diet

Vælg billede

Elle True Diet