Elle Vital Omega

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

98 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Vital Omega er et stærkt koncentreret fiskeolie med fremragende niveauer af essentielle fedtsyrer. Essentielle fedtsyrer betragtes som ”gode fedtstoffer” på grund af den vigtige rolle, de spiller i hjerte sundhed, hjernefunktion,sunhed i ledog generelle velbefindende.

EPA og DHA essentielle fedtsyrer spiller en vigtig rolle i den generelle sundhed og har også vist sig at hjælpe medvægttab. Det foreslås at, EPA og DHA kan hjælpe med omdannelse af andre fedtstoffer til energi i stedet for at blive oplagret i kroppen som fedtvæv.

Hver 1000mg kapsel giver imponerende 60 % EPA og 15 % DHA fedtsyrer fremskaffede fra ekstra filtreret fiskeolie til at fjerne naturlige toksiner og forurenende stoffer.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Essentielle fedtstoffer for krop og sind
  • Kan understøtte vægttabs mål
  • 60 % EPA og 15 % DHA

Anbefalet brug

Som et kosttilskud, anbefaler vi 1 softgel, 1 til 3 gange dagligt med måltider

Portions størrelse: 1 softgel

Portioner per beholder: 90

Forbehold: Kan ikke være egnet for folk, der kan være gravide eller ammer. Altid konsulter en læge, før du bruger nogen kosttilskud.

Ingredienser

Koncentreret og renset Omega 3 fiskeolie, glycerol, gelatine, destilleret vand

Fri for: Kunstige farver og konserveringsmidler, gær, gluten, stivelse og laktose. Ikke tilsat salt eller sukker. GMO-fri.

Ernæringsinformation

Indhold pr 1 softegl portion:
Total Omega 3 fiskeolie: 1000 mg
EPA: 600mg
DHA: 150 mg

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Elle Vital Omega

Vælg billede

Elle Vital Omega