• Gluten Free

    Gluten Free

Essentielle aminosyrer (EAA)

Essentielle Aminosyrer

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 389 kr

Nu 272 kr

Spar: 117 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er essentielle aminosyrer (EAA)?

Aminosyrer er komplekse kemikalier, som er byggestenene i protein , som igen er nødvendigt for at skabe nyt muskelvæv, og reparation af eksisterende celler. En essentiel aminosyre kan ikke syntetiseres eller skabes af kroppen, og skal komme fra kosten. Mens en almindelig kost er nok til at forsyne de fleste mennesker med alle de nødvendige aminosyrer, kan enhver involveret i hård træning kræve et supplement. Dette er for at sikre nok af de forskellige essentielle aminosyrer, indtages for at opfylde kroppens behov.

Hvorfor skal du tage essentielle aminosyrer og hvad er fordelene?

Essentielle Aminosyrer (EAAs) er påkrævet for at opbygge nyt muskelvæv og hjælpe med cellulære reparation, som finder sted, når musklerne er ved at komme sig. At få den rette mængde i en diæt hjælper sportsfolk til at forbedre deres fysik, og også komme sig hurtigere fra motion. De vigtigste essentielle aminosyrer der kræves af kroppen er L Leucin , L Isoleucin , L Valine, L Lysine, L Phenylalanine, L Threonine, L Histidine, L Methionine, L Tryptophan . Disse kan findes i små mængder, i naturlige fødevarer .

Vi har brug alle de forskellige essentielle aminosyrer, som en del af vores kost af en række årsager. Dette er blandt andet til cellulær reparation, men de er også nødvendig for at få mest muligt ud af proteinrige fødevarer. Hvis du ikke får nok essentielle aminosyrer i din kost, vil kroppen ikke udtrække de maksimale næringsstoffer fra proteinkilder, og de kalorier i proteinet vil blive lagret som fedt. Kravet om et afbalanceret antal aminosyrer i kosten er kendt som at 'begrænse protein udnyttelse ".

Et godt kosttilskud vil indeholde essentielle aminosyrer i de korrekte forhold. Dette vil forbedre deres optagelse i kroppen, og giver maksimale ernæringsmæssige fordele. At øge indtagelsen af essentielle aminosyrer vil tillade atleter, at træne med en højere intensitet i længere tid, takket være den forbedrede genopbygning , der tilbydes af en mere afbalanceret kost.

Vigtige fordele

  • Nødvendig for at kroppen kan opbygge muskelvæv
  • Hjælper kroppen til at komme sig (gendannelse af muskler) efter intens træning
  • Skal indtages som del af kosten

Anbefalet brug

Som kosttilskud anbefaler vi 15g opdelt i to portioner af 7,5g. Indtag en portion 30 minutter før din træning, og den anden servering umiddelbart efter træning . Bedst at indtage med din foretrukne mængde vand eller frugtjuice.

1 x MP Plast Scoop (lille) rummer 2,2 g. "

Ingredienser

L Leucine, L Isoleucine, L Valine, L Lysine, L Phenylalanine, L Threonine, L Histidine, L Methionine, L Tryptophan.

Ernæringsinformation

Per 15g:
L Leucin 5000mg
L Isoleucin 890mg
L Valin 2200mg
L Lysin 2200mg
L Phenylalanin 1800 mg
L Threonin 1500mg
L Histidin 710mg
L Methionin 500mg
L Tryptofan 200mg

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Essentielle aminosyrer (EAA)

Vælg billede

Essentielle aminosyrer (EAA)