Food Intolerance Test

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

1148 kr
Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Ifølge Allergy UK, lider hele 45 % af befolkningen af fødevare intolerance, som, selvom de ikke er livstruende, kan gøre alle aspekter af livet meget ubehageligt for de lidte. Vores Food Intolerance Test er en nem at bruge og designet til at give dig en personlig mad intolerance profil, og at hjælpe dig med at lave kostændringer for at optimere dit helbred og ydeevne.

Lorisian 50 og Lorisian 75 fødevare intolerance testkit give dig alt der kræves for at tage en lille finger-priks blodprøve, som derefter sendes i en frankeret svarkuvert til mad-specifikke IgG-antistof analyse. Senest ti arbejdsdage efter modtagelsen af din prøve, vil resultaterne blive leveret direkte til din dør. Vores personlige pakke indeholder omfattende testresultater og en guide bog der forklarer principperne for behandling af fødevare intolerance ved at fjerne visse fødevarer fra din kost. Food Intolerance Testen vil vurdere for fødevarespecifikke IgG antistoffer mod nogle af de mest almindelige fødevarer intolerancer fra hver af de store grupper af fødevarer - korn, mejeriprodukter, kød, fisk, grøntsager, frugter, nødder, urter og krydderier.

Lorisian 50 vil teste for 50 konkrete allergier , herunder hvede, gluten, komælk, nødder, æg og gær, mens Lorisian 75 vil teste for yderligere 25 allergier, herunder peanuts , byg, corriander, spidskommen og humle. For en komplet liste over testede fødevareallergi se de vedhæftede filer nederst på siden.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Test for 50 eller 75 almindelige allergier
  • Praktisk finger-prik blodprøve
  • Resultater med posten, inden for 10 arbejdsdage

Anbefalet brug

Se instruktionerne i Lorisian Food Intolerance Test produkt emballagen.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Food Intolerance Test

Vælg billede

Food Intolerance Test