Gave Bundle

Jordbær

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

804 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Julen er her igen og Myprotein har sørget for at dække dig ind på festlig træning og gaveindkøb. Vores Jule-pakke indeholder seks af vores mest populære kosttilskud til en fantastisk pris. Denne pakke er en perfekt julegave til enhver fitness-entusiast - eller kan ligeledes være en fremragende gave til digselv, en god ven eller én du elsker.

Vores jule-pakke indeholder:

Impact Whey Protein – Strawberry, 1kg

100% valleprotein-koncentrat af højeste kvalitet med over 20 g. protein per portion samt en omfattende aminosyreprofil. Det høje proteinindhold vil bidrage til vækst og opretholdelse af muskelmasse.

Vitamin D3 - 180 kapsler

D3-vitamin har en række centrale sundhedsmæssige fordele; bidrager til den optimale absorption og udnyttelse af calcium og fosfor, normaliserer niveauer af calcium, opretholdelse af knogle og muskelfunktion samt funktion af immunsystem og celledeling.

Total Nutri Greens – Tropical, 330g

Total Nutri-Greens er en power-blanding af 22 forskellige planteekstrakter, frugter og fødevarer der er uforarbejdede og uraffineret. Total Nutri-Greens er fuld af naturligt forekommende næringsstoffer, med en bred vifte af frugt-pulver og alger, herunder; Spirulina, hvede græs, Acerola bær, broccoli, spinat blade, granatæble, æble-fiber, Tomat, hyldebær, blåbær og Chlorella.

Protein Hot Chocolate – 1kg

Protein Hot Chocolate er en lækker, velsmagende varm drik lavet med naturlig chokoladearoma der giver over 15 g protein per portion, der stammer fra en unik kombination af mælkeproteinkoncentrat, PeptoPro® (Casein Hydrolysater) og micelcasein. Det høje proteinindhold vil bidrage til vækst og opretholdelse af muskelmasse.

Instant Oats – Uden smag, 2.5kg

Instant Oats er en kilde til kulhydrat og indeholder 4,4 g. beta-glucan pr 100g. Indtagelse af beta-glucaner fra havre eller byg som en del af et måltid, bidrager til at holde blodsukkeret stabilt efter et måltid.

Forgrenet Aminossyre (BCAA) – Raspberry Lemonade, 250g

Forgrenet aminosyrer er essentielle aminosyrer, der indeholder et 2:1:1-forhold mellem leucin, isoleucin og valin. Disse aminosyrer anses for at være af afgørende betydning, da de ikke kan syntetiseres af kroppen, hvorfor det skal indtages fra kilder i den daglige kost.

Smagsvarianter, produkter og størrelser er som vist og kan uden varsel erstattes afhængig af lagerbeholdning.

Vigtige fordele

  • Fantastisk værdi for pengene
  • Sekt populære supplementer
  • Den perfekte trænings-julegave

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Gave Bundle

Vælg billede

Gave Bundle