Glucosamine HCL & Chondroitin

900mg

25% på hele ordren med koden: 25OFFDK | + Gratis limited edition shaker ved køb over 400 kr.

25% på hele ordren. + Gratis shaker ved køb over 400 kr.

Skynd dig at slå til og spar 25% på alt du køber.
Brug koden: 25OFFDK


Tilbuddet er gældende til og med den 26. juli 2016 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. max rabat på 700 kr.

KØB NU

Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

At supplere med glucosamine HCL kan øge kroppens evne til at genopbygge og smøre leddene for en sundere funktion. Chondroitinsulfat har også vist sig at understøttesundhed i led, ved at tiltrække væske i brusken. Ved at kombinere disse ingredienser skabes et yderst potent supplement til at fremme sundhed i leddene.

Glucosamine HCL giver 40 % mere Glucosamine end normalt Glucosaminsulfat. Den effekt Glukosamin har, er især vigtigt for dem, der er fysisk aktive og motionere på en regelmæssig basis, da de er mere tilbøjelige til hurtigere at opslide deres led via gentagne bevægelser og motion.

Chondroitinsulfat er en stor bestanddel af brusk, og er blevet vist i adskillige forsøg for at lindre symptomerne på ledsmerter. En række forsøg viser, at det kan bremse udviklingen, og i nogle tilfælde modvirke effekten af slidgigt, forbedrerestitutionefter en skade og reducere ledsmerter.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Effektiv led behandling
  • Understøtter sundhed i led
  • Hjælper bruskdannelsen

Anbefalet brug

Som et kosttilskud, tag 1-2 tabletter om dagen. Bedst at tage med mad. Portionsstørrelse: 1-2 tabletter Portioner pr beholder: 60-120

Ingredienser

Glucosamine HCl (skalddyr), Kondroitinsulfat, fyldemiddel (Mikrokristallin cellulosa), antiklumforebyggende middel (Magnesiumstearat, kiseldioxid), overfladebehandling (hydroxipropylmetylcellulosa, Glycerin, Karnaubavax).

Allergener:

For allergener, se ingredienser i fed skrift.

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 1 Tablet

Portioner Per Beholder - 120 (120 Tabletter)

Typiske Ernæringsmæssige Værdier

      Per Portion
Glukosamin HCL     500 mg
Kondroitin sulfat     400 mg

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Glucosamine HCL & Chondroitin

Vælg billede

Glucosamine HCL & Chondroitin