Glucosamine HCL & Chondroitin

900mg

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 30% på hele ordren LÆS MERE

Op til 30% på hele din ordre! Læs hvordan nedenfor

Køb ET produkt fra vores udvalgte liste og spar 20% på HELE din ordre! - Brug koden: ONEDK
Køb TO produkter fra vores udvalgte liste og spar 30% på HELE din ordre! - Brug koden: TWODK

Tilbuddet gælder til og med den 26. oktober 2016 eller så længe lager haves. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre. Max rabat per ordre er 700 kr.

KØB NU

169 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

At supplere med glucosamine HCL kan øge kroppens evne til at genopbygge og smøre leddene for en sundere funktion. Chondroitinsulfat har også vist sig at understøttesundhed i led, ved at tiltrække væske i brusken. Ved at kombinere disse ingredienser skabes et yderst potent supplement til at fremme sundhed i leddene.

Glucosamine HCL giver 40 % mere Glucosamine end normalt Glucosaminsulfat. Den effekt Glukosamin har, er især vigtigt for dem, der er fysisk aktive og motionere på en regelmæssig basis, da de er mere tilbøjelige til hurtigere at opslide deres led via gentagne bevægelser og motion.

Chondroitinsulfat er en stor bestanddel af brusk, og er blevet vist i adskillige forsøg for at lindre symptomerne på ledsmerter. En række forsøg viser, at det kan bremse udviklingen, og i nogle tilfælde modvirke effekten af slidgigt, forbedrerestitutionefter en skade og reducere ledsmerter.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Effektiv led behandling
  • Understøtter sundhed i led
  • Hjælper bruskdannelsen

Anbefalet brug

Som et kosttilskud, tag 1-2 tabletter om dagen. Bedst at tage med mad. Portionsstørrelse: 1-2 tabletter Portioner pr beholder: 60-120

Ingredienser

Glucosamine HCl (skalddyr), Kondroitinsulfat, fyldemiddel (Mikrokristallin cellulosa), antiklumforebyggende middel (Magnesiumstearat, kiseldioxid), overfladebehandling (hydroxipropylmetylcellulosa, Glycerin, Karnaubavax).

Allergener:

For allergener, se ingredienser i fed skrift.

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 1 Tablet

Portioner Per Beholder - 120 (120 Tabletter)

Typiske Ernæringsmæssige Værdier

      Per Portion
Glukosamin HCL     500 mg
Kondroitin sulfat     400 mg

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.00

4.0

(1 Anmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Ledsmerter

Samlet:

4

Har døjet meget med ledsmerter og er blevet positivt overrasket over dette produkt. Selvfølgelig ikke et vidundermiddel der fjerner smerten straks, men føler, at det har hjulpet.

21 August 2016 af #1 Top Anmelder

Glucosamine HCL & Chondroitin

Vælg billede

Glucosamine HCL & Chondroitin