• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Glycine

Smag
Pakke
Mængde

Op til 30% rabat på hele ordren LÆS MERE

SPAR OP TIL 30% PÅ HELE ORDREN

Spar 20% på HELE din ordre ved køb af 1 produkt. Brug koden: ONEDK

Spar 30% på HELE din ordre ved køb af 2 produkter. Brug koden: TWODK

Tilbuddet gælder til og med d. 27. september 2016 eller så længe lager haves. Max én rabatkode ker ordre. Max rabat på 700 kr.


KØB NU

59 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Glycine er en ikke-essentiel aminosyre, som kan findes i protein rige fødevarer som kød fisk og mejeriprodukter. Det anses for den simpleste aminosyre i kroppen og er i høj grad forbundet med opbygningen af proteiner.

Der er masser af beviser på, at Glycine, når den kombineres med en simpel kulhydrat, kan forbedre muskelvækst og restitution. Det menes, at denne kombination kan fremme en større glukoseoptagelse i forhold til indtagelse af glukose alene. Kombinationen af kulhydrater og Glycine kan resultere i en bedre anvendelse af glukose til energi før motion eller til restitution efter træning.

Glycine er anerkendt som en neurotransmitter i centralnervesystemet, og har også vist sig at udvise anti-inflammatorisk, antispastisk, og antipsykotisk aktivitet.

Andre undersøgelser tyder på at Glycine kan forbedre optagelsen og brug af kreatin i kroppen, og det kan resultere i større fremskridt i styrke og muskelmasse.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Kan forbedre muskelvækst og restitution
 • Har vist sig at øge optagelsen af kreatin , og kulhydrater
 • Anti-inflammatoriske egenskaber

Anbefalet brug

Som kosttilskud anbefaler vi 700mg, dagligt.

Tilføj 1 og en halv MP mini scoops (700mg) til din foretrukne mængde vand eller frugtjuice og indtag med det samme. Bedst at indtage på tom mave.

1 x MP Plast Scoop (mini) rummer 420 mg (0,42 g).

Ingredienser

Dette produkt er 100% Glycine med intet tilføjet eller taget væk.

Ernæringsinformation

100% Glycine

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.00

4.0

(1 Anmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Godt køb

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

4

Rigtig glad for dette køb. Er begyndt at indtage det sammen med mit kreatin, hvilket skulle hjælpe. Føler at det virker rigtig fint og så er det let at blande.

21 August 2016 af #1 Top Anmelder

Glycine

Vælg billede

Glycine