• Vegetarisk

    Vegetarisk

Hard Gainer

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

411 kr
Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Hard Gainer er videnskabeligt designet til at give mærkbare resultater i størrelse og styrke. Anvendes af bodybuildere og styrke atleter, denne kalorieholdige formel giver høje niveauer af protein og kulhydrat i hver servering for at sikre, at dine voksende muskler får alle de vitale næringsstoffer de har brug for at udvikle og komme sig. Plus, vores store 2,4 kg pose tilbyder en hel måneds forbrug med en fantastisk værdi for pengene.

Forskning viser, at efter vægttræning har du hvad der kaldes et '’post workout nærings vindue" dette er, når dine muskler er udsultet og har en "svampe”-agtig effekt, som eksperterne mener, er ansvarlig for din krops evne til at absorbere meget mere protein og kulhydrater end noget andet tidspunkt af dagen.

For at tage fuld fordel af dette ”nærings vindue” og øge massen, viser undersøgelser at din shake efter træning har brug for 2 essentielle komponenter:

  • Protein for dine muskler til at reparere og vokse
  • Et højt GI (Glykæmisk indeks) kulhydrat (dextrose og maltodextrin) for at øge optagelsen af proteinet

Baseret på disse 2 vigtige principper, for at øge muskelvævets størrelse, har vi skabt Hard Gainer. En 80g servering indeholder 23.5g blanding af valle isolat og mælkeproteinkoncentrat til at hjælpe reperationen af muskelvæv, 49g blanding af dextrose og maltodextrin som bidrager til at øge protein absorberingen.

Hard Gainer er bedst brugt enten som en måltidserstatnings shake til at tilføje kalorier til din daglige kost eller at indtages efter træning i 'nærings vinduet' for at øge proteinsyntesen og øge mængden af muskle du er i stand til at bygge. Mens Hard Gainer alene har vist sig at give gode resultater, anbefaler vi at bruge det sammen med Kreatinmonohydrat. Sammen med Hard Gainer kan det være gavnligt, da kreatin har vist sig at hjælpe med at forbedre styrke og vækst. Undersøgelser viser kulhydratindholdet i Hard Gainer kan bidrage til at øge optagelsen af kreatin.

For at give smag til denne formel, bedes du tage et kig på vores smags-systemer.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • 302 kalorier pr 80g servering
  • Hjælper med at øge vægt og kropsmasse
  • Fremragende værdi for pengene

Anbefalet brug

Tilsæt 250-300ml vand eller mælk i vores shaker (jo mindre væske des tykkere vil shaken være). Derefter tilsættes 2 MP store scoops (80g), ryst og indtag. Brug 2-3 gange dagligt eller efter behov.

1 x MP Plast Scoop (stor) rummer 37g.

Ingredienser

Maltodextrin, Milk Protein Concentrate*, Impact Whey Isolate*, dextrose, emulgator (sojalecithin). * Fra mælk

Ernæringsinformation

Per 80g:
Energi: 304kcal
Energi: 1272kj
Protein: 23.5g
Kulhydrater: 49g
Fedt: 1.2g

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Hard Gainer

Vælg billede

Hard Gainer