• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

HMB

Beta-hydroxy beta-methylbutuyrat

Smag
Pakke
Mængde

25% på hele ordren med koden: SPAR25 | + 2 gratis cupcakes ved køb over 500 kr.

25% på hele ordren


+ Gratis 2 gratis Cupcakes ved køb over 500 kr.

Brug koden: SPAR25

25% på hele ordren er gældende til og med den 26. maj 2016 eller så længe lager haves. Gratis cupcakes er gældende til og med den 25. maj. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

109 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

HMB (Beta -hydroxy beta- methylbutyrat ) er enaminosyre, men stammer fra nedbrydningen af leucin, en del af den normale ernæringsprotein. HMB kan også findes i visse fødevarer som havkat, lucerne og det er også en naturlig bestanddel af modermælk, men er næppe at finde i en normal kost. HMB blev opdaget i 1950, og er blevet undersøgt i flere årtier, men er kun virkelig blevet populær som et kosttilskud omkring 1995.

HMB har vist sig at forsinke nedbrydningen afmuskel proteinsamt fremme væksten af muskelvæv. Tidlige studier har vist, at HMB tilskud også sænker kolesterol og bidrager til at styrke immunsystemet.

I en kontrolleret videnskabelig undersøgelse, blev 41 mandlige frivillige i alderen 19-29 givet 0, 1,5 eller 3 gram HMB hver dag i 3 uger. Deltagerne løftede også vægte 3 dage om ugen i 90 minutter. Resultaterne antydede, at HMB kan øge styrke og muskelforøgelse i direkte forhold til indtag.

I en anden kontrolleret undersøgelse rapporteret i den samme artikel, tog 32 mandlige frivillige enten 3 gram HMB dagligt eller placebo, og derefter løftede de vægte i 2 til 3 timer dagligt, 6 dage om ugen i 7 uger. HMB -gruppen oplevede en signifikant større stigning i bænkpres styrke end placebo gruppen. Imidlertid var der ingen signifikant forskel i kropsvægt eller fedtmasse ved slutningen af studiet.

Vigtige fordele

 • Hjælper med at forhindre nedbrydning af muskelvæv
 • Kan øge muskel forøgelser
 • Assistere reparationen af muskelvæv

Anbefalet brug

Som kosttilskud anbefaler vi at indtage 1g, 3 gange dagligt, jævnt fordelt over hele dagen for de bedste resultater.

Tilføj 1g, lidt over halvdelen af en MP Plastik Ske (Lille), til din foretrukne mængde vand eller frugtjuice og indtag det samme.

1 x MP Plastik Ske (Lille) rummer 1,8 g.

Ingredienser

Dette produkt er 100% HMB uden noget tilsat eller fjernet.

Ernæringsinformation

100% HMB.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.00

4.0

(1 Anmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Godt MEN

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

1

Effektivitet:

4

Virkelig effektivt produkt. Føler virkelig jeg kan mærke effekten både ift. min styrke og mit energi niveau. MEN, hold da helt fest det smager grimt. Det er selvfølgelig unflavoured, så du er nød til at blande det om med noget. Jeg putter selv noget proteinpulver med smag i. bare nok til at tilføje noget smag.

Goes Well With:

Smagstilsætninger

5 November 2015 af #1 Top Anmelder

HMB

Vælg billede

HMB