Hurricane Evo - Informed-Sport Range

Batch Tested

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

426 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Hurricane Evo er testet inden for rammerne af World Anti-Doping Agency (WADA) og fastholder ISO 17025 akkreditering, som giver sikkerhed for, at dette produkt er fri for naturligt forekommende forbudte stoffer.

Hvad er Hurricane Evo?

Hurricane Evo er et 'all-in-one’ sports supplement af aller højeste kvalitet, som er pakket med en unik kombination af proteiner, kulhydrater, kreatin, aminosyrer og HMB.

Fordele ved Hurricane Evo

Det hje indhold af proteiner vil bidrage til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse og synligt tydeliggjort for at sikre at du ved præcis, hvad du får; 40% mælkeproteinkoncentrat, 30% vallekoncentrat og 30% æggeprotein. Der er også tilføjet kreatin, der øger den fysiske præstation i korte træningspas af høj intensitet.

Hvem er Hurricane Evo egnet til?

Dette er ideelt til alle, der ønsker at øge det daglige proteinindtag med tilføjelse af lav GI kulhydrater, kreatin og andre essentielle aminosyrer.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse
  • Vedligeholder energi niveauer
  • Tilføjet Kreatin og HMB

Anbefalet brug

Tilføj 3 strøgne scoops (60g) til ca 300-400ml vand eller skummetmælk (for en tykkere shake brug mindre væske, for en tyndere shake tilføje mere). For de bedste resultater tilføjes flydende først, derefter pulver i en af vores shakers. Når du har blandet væske og pulver drikkes shaken med det samme. Vi anbefaler 2 portioner dagligt. På træningsdage anbefaler vi at indtage 1. gang når man vågner og 2. gang lige efter din træning. På ikke-træningsdage, anbefales det at indtage 1. Gang når du vågner og 2. Gang på det tidspunkt du normalt ville på en træningsdag.

Ingredienser

Protein Blanding (40% mælkeproteinkoncentrat, 30% valleproteinkoncentrat [Fra Mælk], 30% Æggehvidepulver), Finmalet havre, Glutamin peptid (Fra Gluten) Kreatinmonohydrat, L leucin, HMB (Calcium B hydroxy-B methylbutyrat), smagsstoffer, fortykningsmiddel (xanthangummi), sødestof (sucralose), Digezyme ® (Amylase, Protease, Cellulase, Beta-D-galactosidase, lipase), Lactospore ® Probiotiske.

Ernæringsinformation

Per 60g:
Energi: 908.0kJ
Energi: 217.0Kcal
Protein: 34,6 g
Kulhydrater: 14,4 g
heraf sukkerarter : 1,8 g
som polyoler: 0.0g
fedt: 2,3 g
heraf mættet: 0,8 g
Fibre: 2,2 g
Natrium: 0.0g

Indeholder også pr 60g:
Glutamin Peptider: 3,0g
L-Leucin: 2,0 g
Kreatinmonohydrat: 2.5G
Digezyme ®: 50 mg
Lactospore ®: 100 millioner
Calcium HMB: 1,5 g

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Hurricane Evo - Informed-Sport Range

Vælg billede

Hurricane Evo - Informed-Sport Range