• Vegetarisk

    Vegetarisk

Hurricane Evo

All-in-one'

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

407 kr
Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

MP MAX ® Hurricane Evo er en premium alt-i-en kosttilskud til formål for at fremme styrke og størrelse og samtidig understøtte maksimal restitution. Pakket med en unik kombination af proteiner, kulhydrater, kreatin, aminosyrer og HMB denne formel giver de vitale næringsstoffer din krop kræver under intense perioder med træning.

Protein blandingen vil sikre en langsom frigivelse af aminosyrer til at fremme væksten og leveres i et synligt forhold til at sikre, du ved præcis, hvad du får; 40 % mælkeproteinkoncentrat, 30 % vallekoncentrat og 30 % æggealbumen. Kulhydratindholdet, fremskaffede udelukkende fra ultrafint havre, hjælper til at give en langvarig strøm af energi til øget udholdenhed. For at øge din træningsintensitet yderligere har vi også tilføjet kreatin, en af de mest populære og succesrige vævbygnings ingredienser på markedet.

For at øge retableringen af dine muskler, har vi inkluderet en betydelig servering af peptid bundet aminosyrer og HMB. Peptid-bundet aminosyrer hurtigt optages og har vist sig at øge restitution og vækst ved at trække vand ind i musklen dermed fremme glykogensyntese. Din vækst vil også blive understøttet af tilstedeværelsen af det anti-katabolske HMB. HMB har vist sig at hjælpe muskelvækst ved at forhindre protein opdeling og reparation væv efter træning.

Endelig, for at skubbe Hurricane Evo over ethvert anden alt-i-en kosttilskud, har vi indarbejdet de fantastiske sundhedsmæssige fordele af Lactospore® og Digezyme®. Lactospore®, en pro-biotisk forstærker, har vist sig at udvikle funktionen af gastrointestinale organer, kan mens Digezyme® forbedre fordøjelsessystemet og fremmer optagelsen af proteiner, fedtstoffer og kulhydrater.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Fremmer styrke og muskel størrelse
  • Indeholder Protein , kreatin , aminosyrer , og HMB
  • Indeholder også fordøjelsesfremmende Lactospore® og Digezyme®

Anbefalet brug

Tilføj 3 scoops (60g) og bland med ca. 300-400ml vand eller skummetmælk (for en tykkere shake brug mindre væske, for en tyndere shake tilføj mere). For de bedste resultater tilføj væske først, derefter pulver i en af vores shakers eller en blender. Når blandet, indtag straks. Vi anbefaler 2 portioner dagligt. På en træningsdag indtages det når man vågner og umiddelbart efter din træning. På ikke-træningsdage, for indtag, når man vågner og på samme tid, du normalt ville indtage på en træningsdag.

Ingredienser

Protein blanding (40 % mælkeproteinkoncentrat, 30% valle protein koncentrat [Fra mælk], 30 % ægge hvide pulver), ultrafine havre, Glutamin peptid (Fra gluten) kreatin monohydrat, L leucin, HMB (Calcium B-Hydroxy-B methylbutyrat), smagsstoffer, fortykningsmiddel (xanthangummi), sødestof (sucralose), Digezyme® (Amylase, Protease, Cellulase, Beta-D-galactosidase, lipase), Lactospore® Probiotic.

Ernæringsinformation

Per 60g:
Energi: 908.0kJ
Energi: 217.0Kcal
Protein (som det er): 34.6g
Kulhydrater: 14,4 g
Hvoraf sukkerarter: 1,8 g
Heraf polyoler: 0.0g
Fedt: 2,3 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0,8 g
Kostfibre: 2,2 g
Natrium: 0.0g

60g giver også:
Glutamin Peptider: 3.0g
L-leucin: 2,0 g
Kreatinmonohydrat: 2.5g
Digezyme®: 50 mg
Lactospore®: 100 millioner
Calcium HMB: 1.5g

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Hurricane Evo

Vælg billede

Hurricane Evo