Hurricane XS

Unikke smagsvarianter

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

335 kr
Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Hvad er Hurricane XS?

Hurricane XS ® er en af de mest fremsynede "all-in-one" kosttilskud på markedet. Med langsomt fordøjelige kulhydrater er denne formel egnet til at indtage som enten måltidserstatning eller efter træning. Nu er Hurricane XS tilgængelig i 3 Jule-smagsvarianter, som er Irish Cream, Cherry Brandy og Christmas Cake.

Fordele ved Hurricane XS

Kilden til kulhydrat er vores fintmalet skotske havre, som er en langsomt fordøjelige kulhydrat der give en langvarig frigivelse i energi. Proteinet er en kombination af valleproteinisolat og valleproteinkoncentrat som har en høj biologisk værdi til støtte muskelvækst og reparation. Valleproteinisolat er den bedste kvalitet der findes i protein pulver.

Der er 5 g Creapure ® kreatin i hver portion, for at støtte styrke og forøgelse i muskelmasse. Creapure ® er en avanceret og mere ren form af monohydrat pulver.

Kombineret med træning vil Hurricane XS ® give gode resultater i både styrke og størrelse, og samtidig give dig en velsmagende shake der er nem at have med på farten. Vi har også tilføjet 1,5g HMB per portion, for at øge muskel væv og afværge katabolisme (nedbrydning af væv).

Hvem er Hurricane XS egnet til?

Hurricane XS ® er et oplagt valg for enhver atlet der er på udkig efter en omfattende formel til at understøtte styrke, størrelse og restituering.

Hvornår skal jeg tage Hurricane XS?

Vi anbefaler 2 portioner dagligt, helst en om morgenen og en efter træning. Hvis du træne om morgen tages en portion før du træner og én 6 timer senere.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Understøtter vækst og vedligehold af muskelmasse og styrke
  • Også fantastisk som måltidserstatning
  • Tilføjet HMB for at reducere risikoen for vævsnedbrud

Anbefalet brug

Tilføj 350 ml vand eller mælk i vores shaker (jo mindre væske, jo tykkere vil shaken blive). Derefter tilsættes 2 stor MP scoops (70g), hvorefter shaken rystes og indtages med det samme. Vi anbefaler 2 portioner dagligt, helst en om morgenen og en efter træning. Hvis du træner om morgen tages en portion før du træner og én 6 timer senere.

1 x stor strøgen MP Plastic Scoop vejer 33g.

Ingredienser

Cherry Brandy

Protein blanding (valleproteinkoncentrat *, valleproteinisolat *), kulhydrat blanding (Dextrose, Ground Oats), glutamin, Creapure ® (Kreatinmonohydrat), aromastoffer (Dextrose, Xanthan Gum, Naturlige smagsstoffer, acesulfam K, sucralose), HMB (HMB * Fra Milk)

Christmas Cake

Protein blanding (valleproteinkoncentrat *, valleproteinisolat *), kulhydrat blanding (Dextrose, Ground Oats), glutamin, Creapure ® (Kreatinmonohydrat), aromastoffer (Dextrose, Xanthan Gum, Naturlige smagsstoffer, acesulfam K, sucralose), HMB (HMB * Fra Milk

Irish Cream

Protein blanding (valleproteinkoncentrat *, valleproteinisolat *), kulhydrat blanding (Dextrose, Ground Oats), glutamin, Creapure ® (Kreatinmonohydrat), aromastoffer (Dextrose, Xanthan Gum, Naturlige smagsstoffer, acesulfam K, sucralose), HMB (HMB * Fra Milk

Ernæringsinformation

Per 70g:
Energi: 901.8kJ
Energi: 219.3cal
Protein: 29,6 g
Kulhydrater: 20,3 g
Fedt: 2,5 g

giver også pr 70g:
HMB:. 1,5 g
Creapure ®: 5g

Nærringsindhold kan variere lidt afhængig af smagsvariant

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Hurricane XS

Vælg billede

Hurricane XS