• Gluten Free

    Gluten Free

iBCAA

Øjeblikkelige forgrenede aminosyrer

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + 10% ekstra med koden: GIVMIG10

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ 10% ekstra med koden: GIVMIG10

Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 30. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 149 kr

Nu 111 kr

Spar: 38 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

iBCAA pulver er en øjeblikkelig form af BCAA (forgrenet aminosyrer) der levere en vandopløselig aminosyre, som resulterer i en bedre optagelse i kroppen.

Vores iBCAA giver en øjeblikkelig blanding i en 02:01:01 kombination af leucin, isoleucin og valin, som opløses hurtigt i vand samtidig med at være langt mere tilgængelige og anvendelige for de arbejdende muskler.

BCAA er nødvendigt for at opretholde muskelvæv, med undersøgelser, der viser, at de hjælper til at bevare glykogenlagre og samtidig forhindre nedbrydningen af væv under intens træning. I modsætning til andre aminosyrer bliver BCAA ikke forbrændt i maven, og er i stedet forbrændt direkte i musklen. Denne enestående kvalitet betyder, at de hjælper med at opbygge muskelvæv og forhindre katabolisme. Disse unikke aminosyrer (leucin, isoleucin og valin) kan ikke syntetiseres af din krop, så de er afgørende for din vækst.

Vigtige fordele

  • Opløselig BCAA, let at blande
  • Forbedret biotilgængelighed
  • Hjælper med at forhindre muskelnedbrydning
  • Essentiel for muskelvækst

Anbefalet brug

Som et kosttilskud, anbefaler vi 5 gram, 2-4 gange dagligt for at opnå optimale resultater. Bedst at indtage med din foretrukne mængde af vand eller frugtjuice.

Tilsæt 2 MP små scoops (5 g) til din foretrukne mængde vand eller frugtjuice og indtag med det samme.

1 x MP Plast Scoop (lille) rummer 2,5 g. (ikke inkluderet)

Ingredienser

BCAA (Leucin: Isoleucin: Valin), emulgator (sojalecithin), citronsyre (kun Berry Blast smag), Farvestoffer (Rødbedefarve [kun Berry Blast smag], Anthocyanin [kun Berry Blast smag]), aromastoffer (kun smagsvarianter), sødestof (sucralose® [kun smagsvarianter]).

Ernæringsinformation

Indhold pr 5g servering: BCAA: 5g

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.50

4.5

(2 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

God BCAA

Samlet:

4

Blandbarhed:

3

Smag:

3

Effektivitet:

3

Jeg har haft fat i dette BCAA pulver med appelsin smag. Det skummer en det når de blandes men det er okay da det ryger i en flaske med låg. Smagen "orange" er lige sød nok når der blandes 9 g i 700 ml. vand. Gerne mere syre og mindre sødme - mon man kan vende sig til det? Der er lidt tendens til at noget bundfældes, så ryst lige flasken inden bunden nås for ellers er det altså kvalmende sødt.

Goes Well With:

Vand

16 February 2016 af

BCAA

Samlet:

5

Smag:

5

Effektivitet:

4

IBCAA smager fantastisk og er nem at blanne, klart det bedste BCAA jeg har haft til dato

10 August 2015 af

iBCAA

Vælg billede

iBCAA