• Vegetarisk

    Vegetarisk

Impact Blend

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

411 kr
Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Impact Blend - Raspberry 2.25KG: Bedst Før - 01/05/2015

Impact Blend® er en blanding af valleprotein koncentrat og valleprotein isolat begge behandlet ved hjælp af CFM (Cross Flow Micro-filtrering) for at sikre at du får den højeste kvalitets Whey Protein til rådighed på markedet i dag.

Vores Impact Blend® er fedtfattig og er ikke tilsat sukker (sødet kun med det sødemiddel af bedste kvalitet til rådighed i dag, Sucralose® som ikke har nogen kalorieværdi) med en fremragende biologisk værdi (hvor nyttigt det protein er for kroppen), super høje niveauer af BCAA (forgrenede aminosyrer), fantastisk smag, og en opskrift der gør den nemmere at blande og den bedste faktor af alle er selvfølgelig prisen.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Fantastiske smagsvarianter
  • Premium protein kilde
  • Høj på aminosyrer
  • Blander med det samme og smager fantastisk

Anbefalet brug

Tilføj 150-250ml vand eller mælk til vores shaker (jo mindre væske des tykkere vil shaken være). Derefter tilsættes 1 MP stort scoop (25g), ryst og indtag. Brug 2-3 gange dagligt eller efter behov.

1 x MP Plast Scoop (stor) rummer 25g. (ikke inkluderet)

Ingredienser

Impact Blend® (Whey Protein Concentrate* og Whey protein Isolate*), kakaopulver (kun Chocolate smag), Aromastoffer (kun smagsvarianter), Citronsyre (kun Raspberry smag), Emulgator (sojalecithin), Sødestof (sucralose® [kun smagsvarianter]) Farve (Quinoline & Sunset Yellow [kun Banana smag], Carmoisin [kun Raspberry smag], Rødbedefarve [kun Strawberry Cream smag]). * Fra mælk.

Ernæringsinformation

Per 25g:
Energi: 98.0cal
Protein (som det er): 19,4 g
Fedt: 1,75 g
Kulhydrater: 1,5 g

Næringsindhold kan variere lidt mellem varianter.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Impact Blend

Vælg billede

Impact Blend