• Vegetarisk

    Vegetarisk

Impact Diet Whey (RTS)

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

177 kr
Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Impact Diet Whey ready to shake (RTS) er blevet designet for at tilbyde en hurtig og bekvem måde at indtage dit foretrukne vægttabs kosttilskud.

Impact Diet Whey er en præcis blanding af premium ingredienser, designet til at hjælpe dig med at nå dine personlige trænings mål. Ved at kombinere en række potentielle vægttabs ingredienser med protein, kulhydrater og fibre, kan Impact Diet Whey understøtte et effektivt vægttabs program ved at levere de næringsstoffer, din krop har brug for, for at arbejde hårdt og forbrænde fedt.

Det høje protein- og fibre indhold i Impact Diet Whey kan bidrage til at fremme en større følelse af mæthed hele dagen, så du kan fjerne unødvendige mellemmåltider og kalorier fra din daglige kost. Når det tages sammen med motion, kan den blandede frigivelse af protein blandingen, der består af valleprotein koncentrat og mælkeproteinkoncentrat, hjælpe med at reducere dine samlede kropsfedt niveauer. Vi har også inkluderet den lave GI (glykæmisk indeks) kulhydrater Instant Oats, som er en sund kilde til kulhydrater, der giver en vedvarende strøm af energi til kroppen uden at sætte sig som uønsket fedt kontra sukker baserede kulhydrater.

Ud over de væsentlige makroer leveret af Impact Diet Whey, vil du også finde en række specifikke vægttabs ingredienser, herunder:

  • Green Tea Extract: en stærk antioxidant, der kan hjælpe den termogeniske effekt af Impact Diet Whey.
  • Acetyl L carnitin: en aminosyre, der er afgørende for forbrændingen af kropsfedt.
  • Essentielle fedtsyrer: leverer sunde fedtstoffer til at hjælpe booste din træning.

< p>Med mindre end 200 kalorier per portion, er Impact Diet Whey den ideelle ledsager til dit vægttabs rutiner samtidig er det et godt alternativ til usunde snacks i mellem måltiderne.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Højt proteinindhold og fiberrig
  • Indeholder ALCAR & grøn te-ekstrakt
  • Fantastisk smag og nem at bruge

Anbefalet brug

Tilsæt vand, mælk eller juice, indtil flasken er omkring tre fjerdedele fuld, ryst kraftigt og indtag. Tilsæt mere væske for en tyndere shake og mindre for en tykkere shake. Vi anbefaler 1-3 portioner om dagen eller efter behov.

Ingredienser

Protein blanding (valleproteinkoncentrat* mælkeproteinkoncentrat*), havre, kakaopulver (kun chokolade varianten), hele psylliumfrø, hørfrø pulver, smagsstoffer (kun smagsvarianter), Glutamin, maltekstrakt (kun latte smagen), farve (Rødbedefarve [kun jordbær smagen]), acetyl l carnitin, grøn te-ekstrakt, emulgator (soja lecithin), sødestof (sucralose®), vitamin C (ascorbinsyre).* Fra mælk.

Ernæringsinformation

Per 58g:
Energi: 817,8(KJ)
Energi: 199,6(kcal)
Protein: 31,6(g)
Kulhydrat: 8,4(g)
Fedt: 3,8(g)
Fibre: 4,1(g)

58g giver også:
Grøn te-ekstrakt: 230mg
Acetyl L Carnitin (ALCAR): 290mg
Vitamin C: 50mg
Glutamin: 1000mg

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Impact Diet Whey (RTS)

Vælg billede

Impact Diet Whey (RTS)