Impact Diet Whey

Low-carb valleprotein med tilsat grøn te ekstrakt

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 209 kr

Nu 135 kr

Spar: 74 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Impact Diet Whey valleprotein?

Impact Diet Whey er en præcis blanding af premium ingredienser, designet til at hjælpe dig med at opnå dine personlige mål af hensyn til din krop. Ved at kombinere en række potentielle vægttabs ingredienser med protein, kulhydrater og fibre, kan Impact Diet Whey understøtte et effektivt vægttab ved at levere de næringsstoffer, din krop har brug for, for at arbejde hårdt og forbrænde fedt.

Impact Diet Whey’s fordele?

Det høje protein- og fibre indhold i Impact Diet Whey kan bidrage til at fremme en tydeligere følelse af mæthed hele dagen, så du kan fjerne unødvendige mellemmåltider og kalorier fra din daglige kost. Når det tages samtidig med et igangsat motionsprogram, kan den langsomt frigivende protein blanding, der består af valleprotein koncentrat og mælkeproteinkoncentrat, hjælpe med at reducere din samlede kropsfedtsprocent. Vi har også inkluderet det lave GI (glykæmisk indeks) kulhydrat, Instant Oats, som er en sund kilde til kulhydrater giver en vedvarende strøm af energi til kroppen uden at det sætter sig som uønsket fedt ligesom sukker baserede kulhydrater.

Ud over de væsentlige makroer leveret i Impact Diet Whey, vil du også finde en række specifikke vægttabs ingredienser herunder:

  • Grøn te ekstrakt: en stærk antioxidant , der kan hjælpe med de termogeniske effekter af Impact Diet Whey
  • Acetyl L carnitin: en vigtig aminosyre
  • Essentielle fedtsyrer: leverer sunde fedtstoffer til at hjælpe med at booste din træning

Med mindre end 200 kalorier per portion, er Impact Diet Whey den ideelle ledsager til din vægttabs træningsrutine, samtidig er det et godt alternativ til usunde snacks i mellem måltiderne.

Hvem er Impact Diet Whey valleprotein egnet til?

Impact Diet Whey er et fantastisk smagende, høj kvalitets valg for dem, der ønsker at tabe uønsket vægt.

Hvornår skal jeg tage Impact Diet Whey?

Vi anbefaler op til 2 portioner Impact Diet Whey hver dag, en om morgenen og en anden efter træning eller mellem måltiderne.

 

Bemærk: Emballage kan variere fra den viste

Vigtige fordele

  • Højt proteinindhold og højt fiberindhold
  • Indeholder ALCAR & grøn te-ekstrakt
  • Fantastisk smag og nem at bruge

Anbefalet brug

Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen, så for at opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi 2 store skefulde (60 g) i 250-350ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker 30 minutter før og/eller efter din træning. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Ikke egnet for vegetarer.

Ingredienser

For allergener, heriblandt kornsorter indeholdende gluten, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde æg.

Banan smag: Proteinblanding (71%) (Valleproteinkoncentrat (Mælk), Mælkproteinkoncentrat), malet Havre, hele psylliumskal, hørfrøpulver, L Glutamin, Acetyl L Karnitin (<1%), ekstrakt fra grønt Te (<1%), Vitamin C (askorbinsyre), emulgator (Sojalecitin), aroma, farve (Kurkumin), sødemiddel (Sucralose)

Chokolade Mint : Proteinblanding (68%) (Valleproteinkoncentrat (Mælk), Mælkproteinkoncentrat), malet Havre, hele psylliumskal, hørfrøpulver, L Glutamin, Acetyl L Karnitin (<1%), ekstrakt fra grønt Te (<1%), emulgator (Sojalecitin), Vitamin C (askorbinsyre), kakaopulver, aroma, sødemiddel (Sucralose)

Cookies & Cream smag: Proteinblanding (71%) (Valleproteinkoncentrat (Mælk), Mælkproteinkoncentrat), malet Havre, hele psylliumskal, hørfrøpulver, kakaopulver, aroma, L Glutamin, Acetyl L Karnitin (<1%), ekstrakt fra grønt Te (<1%), emulgator (Sojalecitin), sødemiddel (Sucralose), Vitamin C (askorbinsyre)

Double Chocolate : Proteinblanding (68%) (Valleproteinkoncentrat (Mælk), Mælkproteinkoncentrat), malet Havre, hele psylliumskal, hørfrøpulver, L Glutamin, Acetyl L Karnitin (<1%), ekstrakt fra grønt Te (<1%), emulgator (Sojalecitin), Vitamin C (askorbinsyre), kakaopulver, aroma, sødemiddel (Sucralose)

Latte smag: Proteinblanding (71%) (Valleproteinkoncentrat (Mælk), Mælkproteinkoncentrat), malet Havre, hele psylliumskal, hørfrøpulver, L Glutamin, Acetyl L Karnitin (<1%), ekstrakt fra grønt Te (<1%), Vitamin C (askorbinsyre), emulgator (Sojalecitin), aroma, Maltekstrakt, sødemiddel (Sucralose)

Strawberry Shortcake : Proteinblanding (71%) (Valleproteinkoncentrat (Mælk), Mælkproteinkoncentrat), malet Havre, hele psylliumskal, hørfrøpulver, L Glutamin, Acetyl L Karnitin (<1%), ekstrakt fra grønt Te (<1%), Vitamin C (askorbinsyre), emulgator (Sojalecitin), aroma, farve (rødbedeekstrakt), sødemiddel (Sucralose)

Vanilla Cookie smag: Proteinblanding (71%) (Valleproteinkoncentrat (Mælk), Mælkproteinkoncentrat), malet Havre, hele psylliumskal, hørfrøpulver, kakaopulver, aroma, L Glutamin, Acetyl L Karnitin (<1%), ekstrakt fra grønt Te (<1%), emulgator (Sojalecitin), sødemiddel (Sucralose), Vitamin C (askorbinsyre)

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 2 Scoops (58g)

Portioner per beholder - 25 (1.45kg), 51 (3kg)

ErnæringsInformation

  Per 100g Per portion *RI
Energi 1.543 kJ/366 kcal 895 kJ/212 kcal 11%
Fedt 7,2 g 4,2 g 6%
  Heraf mættede fedtsyrer 3,1 g 1,8 g 9%
CKulhydrater 14 g 8,1 g 3%
  of which sugars 3,9 g 2,3 g 3%
Protein 61 g 35 g 70%
Salt 0,37 g 0,21 g 4%
C-vitamin   50 mg 63%
      Per portion
L-Glutamin     1 g
Acetyl L Carnitin     290 mg
Green te ekstrakt     230 mg

 

* Refferenceindtag er baseret på en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

De ernæringsmæssige oplysninger er baseret på banansmag-versionen. Når du vælger en alternativ smag, kan værdierne kan variere med op til 10%.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

3.64

3.643

(14 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Protein pulver..

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

1

Effektivitet:

4

Rigtig fint produkt, nemt at opløse, bryder mig ikke om banan smagen

9 May 2016 af

Både godt & skidt.

Samlet:

3

Blandbarhed:

3

Smag:

3

Effektivitet:

4

Min anmeldelse til Banan Whey, vil nok være at det klumper lidt, men det giver godt med fylde i maven. Men smagen bliver lidt kedelig i længden, men blandet sammen med Double Chocolate, så har man lige en "Banana Split" med på farten ;) Ellers et super produkt, til en udemærket pris. :)

Goes Well With:

Chocolate Whey produkter.

5 May 2016 af

Spild af tid.

Samlet:

2

Blandbarhed:

1

Smag:

3

Effektivitet:

1

Produktet er umuligt at shake ud, så det er noget grumset og klumpet konsistens, uanset hvor hård og længe man ryster. Produktet har absolut INGEN 'diet'-funktion, så man er bedre stillet med en ganske almindelig whey-blanding.

3 May 2016 af

Udmærket

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

3

Effektivitet:

3

God ide med grøn te og frøskaller. Hvis man ikke blander for meget vand i, smager det ganske godt. Er lidt skeptisk for tilsætningen af Instant Oats, men mængden er ikke ret stor alligevel, så det er ikke et problem. Kan ikke sige, om der er en effekt, men har da i hvert fald ikke fået det dårligere af at drikke det ;)

2 May 2016 af

Udemærket produkt

Samlet:

4

Blandbarhed:

3

Smag:

4

Effektivitet:

4

Mætter og smager godt . Skal vænne sig til de små korn , der er i .

29 April 2016 af

whey double chocolate

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

super god shake efter træning, god til at lave pandekager

1 March 2016 af

Meget lidt blandbart og skuffende i smag

Samlet:

2

Blandbarhed:

1

Smag:

3

Effektivitet:

3

Jeg havde forventet mig noget andet af dette produkt. Smagen og lugten af produktet er ikke i top. Blandbarheden er ikke god, shaken er grynet og der opstår skum/gel-lignende tilstand i shakeren. Jeg er på 3 shakes om dagen, og de 12 kg jeg har købt bliver ikke nydelse som forventet.

1 February 2016 af

God smag og mættende

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Lækker

1 February 2016 af

Ganske udemærket!

Samlet:

4

Blandbarhed:

3

Smag:

5

Effektivitet:

5

Strawberry shortcake smager vildt godt! Jeg blander det med vand under træning med BCAA og der fungerer det rigtig godt! Eneste ulempe er, at der er mærkelige små klumper i, men det er vel en del af hele "diet" versionen, fordi den skal være mere mættende, hvilken den i den grad også er Smager godt også blendet med isterninger og skyr/yoghurt som en milkshake - mums!

1 February 2016 af

Smager godt og virker som det skal

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

5

Effektivitet:

4

Fint protein blend. Glimrende smag og god blandbarhed (double chocolate). Giver mig et godt supplement til min daglige kost, mætter længere end rent proteinpulver.

Goes Well With:

Mælk eller vand

18 January 2016 af

Anbefales

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

5

Er du i tvivl om du skal købe dette produkt eller ej? er svaret JA! Lækker smage og virker helt fantastisk. Inden jeg købte dette produkt, brugte jeg et produkt som var fra Nutrimo, også et godt produkt. Dette produkt er dog bedre til at bruge som et måltid, dejlig mættende. Jeg er så glad for det her produkt, virker fantastisk til vægttab Jeg anbefaler det kraftigt

Goes Well With:

Protein bars

25 November 2015 af

Meget sød

Samlet:

2

Blandbarhed:

3

Smag:

1

Effektivitet:

3

Har ikke kunne bruge dette produkt pga den alt for søde smag.

23 November 2015 af

Godt til vægttab.

Samlet:

4

Blandbarhed:

3

Smag:

5

Effektivitet:

4

Jeg bruger det så jeg kan springe et måltid over om dagen. Det er mættende med en fantastisk smag. I starten skal man vænne sig til fibrene som jo er dem der mætter men det går fint bare at man ryster det godt. Man skal IKKE vente forlænge med at drikke det efter tilsætningen af vand da det så bliver lidt grødet. Det er så min mening at det smager bedst frisk blandet. Jeg kan klart anbefale det :-)

13 October 2015 af

Super lækker

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Har gennem tiden prøvet forskellige mellemmåltidsprodukter. Det her er bare fantastisk. Man skal dog lige vende sig til at der er lidt fuldkorrn i. Holder en mæt i min.2 timer og er ryst shakeren i min 1 min, så er der ingen klumper. Har prøvet forskellig smag og alle er lige gode.

26 August 2015 af

Impact Diet Whey

Vælg billede

Impact Diet Whey