• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

IP6 Powder

Inositol Hexaphosphate

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

175 kr
Udsolgt

Produktoversigt

IP6 eller Inositol hexaphosphat, er også kendt som fytinsyre, og betragtes som et af de mere effektive naturlige produkter til at fremme cellulær sundhed i hele kroppen. IP6 har vist sig at hjælpe i behandlingen af nyresten og andre relaterede tilstande.

IP6 er et naturligt ekstrakt, der er fundet i bønner og andre fødevarer, der er højt på fibre, såsom brune ris og hvedeklid. Når det indtages, er det omdannet til en række beslægtede kemikalier i kroppen, der er nødvendigt for cellerne for at hjælpe i forbrændingen af calcium, og for at opretholde den sunde funktion af cellerne.

Det er en yderst effektiv antioxidant og som er anvendelige til beskyttelse af celler fra den aldrende virkninger forårsaget af skader ved fri radikal molekyler af ilt.

Inositol er også nyttigt til at hjælpe cellerne forbrænding calcium, og takket være dets høje niveauer af fosfater, når det kombineres med en sund kost, herunder mejeriprodukter, kan det hjælpe til at styrke knoglevævet og kompensere for virkningerne af knoglespildende lidelser såsom osteoporose.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Nødvendig for en sund cellulære funktion
 • Stærk antioxidant effekt
 • Kan understøtte knogle sundhed

Anbefalet brug

Som kosttilskud anbefaler vi 1g, en eller to gange dagligt.

Tilføj lidt over halvdelen af en MP lille scoop (1g) til din foretrukne mængde vand eller frugtjuice og indtag med det samme. IP6 er en effektiv mineral chelator og bør derfor kun tages på en tom mave.

1 x MP Plast Scoop (lille) rummer 1,9 g (ikke inkluderet)

Ingredienser

Dette produkt er 100% IP6 pulver med intet tilføjet eller taget væk.

Ernæringsinformation

100% IP6.

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

IP6 Powder

Vælg billede

IP6 Powder