Jule Bundle

Cookies & Cream

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre.

KØB NU

804 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Julen er her igen og Myprotein har sørget for at dække dig ind på festlig træning og gaveindkøb. Vores Jule-pakke indeholder seks af vores mest populære kosttilskud til en fantastisk pris. Denne pakke er en perfekt julegave til enhver fitness-entusiast - eller kan ligeledes være en fremragende gave til digselv, en god ven eller én du elsker.

Vores jule-pakke indeholder:

Impact Whey Protein – Chocolate Smooth, 1kg

100% valleprotein-koncentrat af højeste kvalitet med over 20 g. protein per portion samt en omfattende aminosyreprofil. Det høje proteinindhold vil bidrage til vækst og opretholdelse af muskelmasse.

Vitamin D3 - 180 kapsler

D3-vitamin har en række centrale sundhedsmæssige fordele; bidrager til den optimale absorption og udnyttelse af calcium og fosfor, normaliserer niveauer af calcium, opretholdelse af knogle og muskelfunktion samt funktion af immunsystem og celledeling.

Total Nutri Greens – Tropical, 330g

Total Nutri-Greens er en power-blanding af 22 forskellige planteekstrakter, frugter og fødevarer der er uforarbejdede og uraffineret. Total Nutri-Greens er fuld af naturligt forekommende næringsstoffer, med en bred vifte af frugt-pulver og alger, herunder; Spirulina, hvede græs, Acerola bær, broccoli, spinat blade, granatæble, æble-fiber, Tomat, hyldebær, blåbær og Chlorella.

Protein Hot Chocolate – 1kg

Protein Hot Chocolate er en lækker, velsmagende varm drik lavet med naturlig chokoladearoma der giver over 15 g protein per portion, der stammer fra en unik kombination af mælkeproteinkoncentrat, PeptoPro® (Casein Hydrolysater) og micelcasein. Det høje proteinindhold vil bidrage til vækst og opretholdelse af muskelmasse.

Instant Oats – Uden smag, 2.5kg

Instant Oats er en kilde til kulhydrat og indeholder 4,4 g. beta-glucan pr 100g. Indtagelse af beta-glucaner fra havre eller byg som en del af et måltid, bidrager til at holde blodsukkeret stabilt efter et måltid.

Forgrenet Aminossyre (BCAA) – Raspberry Lemonade, 250g

Forgrenet aminosyrer er essentielle aminosyrer, der indeholder et 2:1:1-forhold mellem leucin, isoleucin og valin. Disse aminosyrer anses for at være af afgørende betydning, da de ikke kan syntetiseres af kroppen, hvorfor det skal indtages fra kilder i den daglige kost.

Smagsvarianter, produkter og størrelser er som vist og kan uden varsel erstattes afhængig af lagerbeholdning.

Vigtige fordele

  • Fantastisk værdi for pengene
  • Sekt populære supplementer
  • Den perfekte trænings-julegave

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Jule Bundle

Vælg billede

Jule Bundle