• Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

 • Gluten Free

  Gluten Free

Kalcium og magnesium tabletter

Rig på kalcium og magnesium

Mængde

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

79 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Kalcium og Magnesium tabletter?

Vi kan ofte mangle vigtige mineraler på grund af den hektiske livsstil så mange af os lever kombineret med uregelmæssige spisevaner og dårlig ernæringsmæssig kvalitet af de fødevarer, vi spiser. Kalcium og Magnesium tabletter dækker dig med 100% af dit referenceindtag (RI’s) for begge disse essentielle mineraler; RI er anbefalinger fra sundhedsstyrelsen.

Hvad er fordelene?

 • Kalcium er et vigtigt mineral, som din krop higer efter af et væld af årsager: For det første, bidrager det til normal muskelfunktion og neurotransmission, som det er påkrævet i løbet af sammentrækning og afslapnings processen. Desuden er det, det mest udbredte mineral i det menneskelige legeme, der er afgørende for opretholdelsen af ​​normale knogler og tænder.  Sidst men ikke mindst, bidrager det til en normal energiskabende metabolisme (fedt, kulhydrater og proteiner) samtidig med, at det spiller en rolle i celledeling og specialisering.
 • Magnesium er et allestedsnærværende element, der hjælper flere fysiologiske processer, herunder at bidrage til normal proteinsyntese (fremstilling af nye proteiner) og reducere træthed og udmattelse.
 • Glutenfri og velegnet til både veganere og vegetarer.

Er dette produkt noget for mig?

Egnet til alle der søger at optimere deres helbred med en praktisk tablet indeholdende 100% RI for kalcium (800mg) og magnesium(375mg), når du er på farten. Bemærk, at denne dosis er per 3 tabletter som foreslået.

Vigtige fordele

 • Glutenfri og egnet til både veganere og vegetarer
 • 3 tabletter indeholder 100% RI for kalcium og magnesium
 • Kalcium er det mest omfattende mineral i kroppen

Anbefalet brug

Vi anbefaler at indtage 3 tabletter dagligt.

Dette produkt er et kosttilskud og bør ikke erstatte en varieret og balanceret kost. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Opbevar tørt og køligt, ude af direkte sollys. Egnet tilbåde veganere og vegetarer. Opbevar ude af børns rækkevidde.

Ingredienser

Kalcium (bærer: maltodextrin), magnesium, fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpningsmidler (magnesium stearat, stearinsyre), geleringsmiddel (hydroxypropyl methyl cellulose), glaseringsmidler (glycerol, carnaubavoks).

 

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 3 tabletter

Portioner per beholder - 30 (90 tabletter), 90 (270 tabletter)

Typiske næringsværdier

    Per portion *RI
Kalcium   800 mg 100%
Magnesium   375 mg 100 %

 

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Kalcium og magnesium tabletter

Vælg billede

Kalcium og magnesium tabletter