• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

L Glutamine - Batch-Tested

WADA testet Glutamin

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + 10% ekstra med koden: GIVMIG10

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ 10% ekstra med koden: GIVMIG10

Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 30. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 119 kr

Nu 101 kr

Spar: 18 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

L Glutamine er batch testet inden for World Anti-Doping Agency (WADA) rammerne og opretholder en ISO 17025 akkreditering som forikrer om at produkter er fri for alle naturligt fremkomne forbudte stoffer.

Glutamin er en vitalaminosyre, der kræves af hver muskel i kroppen, og er en af de vigtigste byggesten til at danne de proteiner, der vedligeholder cellulære sundhed og reparation af væv. Glutamin findes i varierende mængder i det meste kød og fisk samt, i mindre omfang, i grøntsager og bælgfrugter. Enhver, der er involveret i højintensive træningsprogrammer med udgangspunkt i hypertrofi kan få gavnlige resultater af et Glutamin tilskud.

Glutamin er en semi essentiel aminosyre, som kroppen er i stand til at producere i små mængder, men det meste af det skal komme fra kosten. Det er nødvendigt for hypertrofi og det spiller også en vigtig rolle i at reparere beskadiget væv.

Glutamin anses også at være nyttigt for alle der træner en udholdenhedssport, såsom langdistance løb eller cykling, og det kan bidrage til at reducere forekomsten af kramper forårsaget gennem gentagne bevægelser. Fordi Glutamin kan hjælpe i denne henseende, er det også anbefalet til ældre mennesker, der lider af kramper og regelmæssig muskelsmerter som et naturligt alternativ til kemiske smertestillende medicin.

Vigtige fordele

 • WADA testet
 • Hjælper med at genopbygge glykogen niveauer
 • Kan fremme restituering
 • Populær semini essentiel aminosyre

Anbefalet brug

Som et kosttilskud, anbefaler vi 5 gram, 1 til 3 gange dagligt. For at opnå optimale resultater indtag en servering til morgenmad, frokost og 1 time før søvn. Bedst at indtage med din foretrukne mængde vand eller frugtjuice.

1 x MP Plast Scoop (lille) rummer 3,6 g. (Ikke inkluderet)

Ingredienser

Dette produkt er 100% Glutamin - intet tilføjet eller taget væk.

Ernæringsinformation

100% WADA tested L Glutamin

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

L Glutamine - Batch-Tested

Vælg billede

L Glutamine - Batch-Tested