Mega Cissus

50% Ketosteron

Smag
Pakke
Mængde

25% på hele ordren med koden: SPAR25 | + 2 gratis cupcakes ved køb over 500 kr.

25% på hele ordren


+ Gratis 2 gratis Cupcakes ved køb over 500 kr.

Brug koden: SPAR25

25% på hele ordren er gældende til og med den 26. maj 2016 eller så længe lager haves. Gratis cupcakes er gældende til og med den 25. maj. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

199 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Mega Cissus er en Meget potent kilde til stadig mere populære Cissus Quadrangularis. Standardiseret til 50 % Ketosterone, dette er det ideelle supplement for alle søger for at forbedre sundheden og styrken i leddene, brusk og sener .

Cissus Quadrangularis er et traditionel indisk medicin, der har været brugt i århundreder til at hjælpe med at fremme helingsprocessen af knogler efter de er knækket. Forskning har vist, at den unikke blanding af vitaminer , mineraler , og plantesterol niveauer kan styrke væv og knogler, og samtidig fremme den generelle sundhed i alt bindevæv.

Det aktive indholdsstof i Cissus Quadrangularis er Ketosterone og da dette produkt er standardiseret til 50 %, er det mange gange stærkere end de fleste andre Cissus produkter på markedet. Cissus er ofte betragtes som en nøgle supplement for alle, der deltager i intens og regelmæssig fysisk aktivitet, på grund af mængden af fordele, herunder både muskelmasse og ledbeskyttelse

Cissus har også vist sig at fremme helingen af sene-relaterede skader ved at påvirke tidlig genopbygning af bindevæv gennem mobilisering af fibroblaster og chondroblaster og samtidig levere næringsstoffer til det beskadigede væv. I modsætning til smertelindring produkter, lindre Cissus ikke kun smerten af bindevævsskader, men hjælper også med at reparere den.

Vigtige fordele

  • Kan bidrage til at styrke knogler og sener
  • Kan hjælpe muskelvækst
  • Har vist sig at lindre smerten af ledskader

Anbefalet brug

For beskyttelse af led, tag 2 kapsler dagligt, 1 kapsel før morgenmad og 1 før seng. For anti-katabolske formål, tag 2 kapsler før sengetid.

Portionsstørrelse: 1 kapsel

Portioner per beholder: 90

Ingredienser

Cissus Quadrangularis (50% ketosterone), fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Kapsel (gelatine), antiklumpningsmidler (magnesiumstearat, siliciumdioxid).

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 1 Kapsler

Portioner Per Beholder - 90 (90 Kapsler), 180 (180 Kapsler)

Typiske Ernæringsmæssige Værdier

      Per Portion
Cissus Quadrangularis     400 mg

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.00

4.0

(1 Anmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Reducerer smerter

Samlet:

4

Effektivitet:

4

Jeg fik købt disse piller til min kæreste, da hun har problemer med sener i sin skulder og allerede 2 dage efter var smerten forsvundet! Hun gik fra næsten ikk at ku løfte armen til at ku bruge den igen!! Hun er super glad for dem og kender op til flere som også skal prøve dem!

27 June 2015 af

Mega Cissus

Vælg billede

Mega Cissus