• Gluten Free

    Gluten Free

Milk Protein Smooth

Mælkeproteinkoncentrat

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 149 kr

Nu 111 kr

Spar: 38 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

MilkProteinSmooth er et mælkeproteinkoncentrat afledt fra ultrafiltreret skummetmælk. Dette avancerede mælkeprotein er en glimrende kilde til kasein og valleproteiner i samme forhold som findes naturligt i mælk (kasein 80 % og valle 20 %). Milk Protein Smooth giver en meget glat konsistens med en meget ren og neutral smag.

Vores Milk Protein Smooth er produceret ved hjælp af de nyeste varmebehandlingsteknikker for at undgå denaturering.

Grundet produktionsprocessen, er der ikke brug for blandingsmiddel for at give den fremragende blanding og konsistens som Milk Protein Smooth har. Smagen er ekstremt neutral, i endnu højere grad end andre mælkeproteinprodukter, hvilket gør det ekstremt alsidigt, hvor det kan indtages i forskellige former, herunder,protein shakes, smoothies og yoghurt.

Milk protein Smooth absorberes langsomt af maven og tillader en gradvis forsyning afaminosyrer<over en længere periode. Dette gør Milk Protein Smooth det ideelle proteintilskud til mellem måltiderne og før sengetid. Under søvn, bliver kroppen normalt udsultet for næringsstoffer, da det er upraktisk at indtage mad. Men mælkeprotein giver en vedvarende forsyning af protein, som får din krop til at undgå nedbrydning af væv i løbet af natten.

Milk Protein Smooth har en fremragendeaminosyreprofil og er særlig højt på forgrenede aminosyrer (BCAA). Det er også et ekstremt lavt fedtindhold og samtidig er det også en fremragende kilde til calcium. Dette produkt er også uden GMO.

Milk Protein Smooth er 78 % Micellar Casein, resten er lavet fravalleproteinog bioaktive proteiner.

Vigtige fordele

  • Langsomt fordøjelige protein, ideel til brug inden sengetid
  • Neutral, ren smag og øjeblikkelig blanding
  • Højt proteinindhold og lav på fedt og kulhydrater

Anbefalet brug

Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen, så for at opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 1 store skefulde (30 g) i 150-250 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker 30 minutter før og/eller efter din træning. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Ikke egnet for vegetarer.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten og æg.

Banan smag: Mælk Protein Koncentrat (93%), Emulgator (Sojalecithin), Smagstilsætning, Farve (Curcumin), Sødestof (Sucralose)

Banoffee smag: Mælk Protein Koncentrat (93%), Emulgator (Sojalecithin), Naturlig Smagstilsætning, maltekstrakt, Sødestof (Sucralose)

Chokolade Mint : Mælk Protein Koncentrat (90%), Emulgator (Sojalecithin), Cacao pulver, Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Chokolade smag: Mælk Protein Koncentrat (90%), Emulgator (Sojalecithin), Cacao pulver, Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Hindbær smag: Mælk Protein Koncentrat (93%), Emulgator (Sojalecithin), Smagstilsætning, syre (Citric syre), Farve (Rødbede Rød), Sort Gulerodextrakt, Sødestof (Sucralose)

Jordbær Cream smag: Mælk Protein Koncentrat (93%), Emulgator (Sojalecithin), Smagstilsætning, Farve (Rødbede Rød), Sødestof (Sucralose)

Naturell: Mælk Protein Koncentrat (100%), Emulgator (Sojalecithin)

Vanilje smag: Mælk Protein Koncentrat (93%), Emulgator (Sojalecithin), Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Ernæringsinformation

Per 30g:
Energi: 111.0Kcal
Energi: 453.0kJ
Protein (tør basis): 25,5g
Protein (som-er): 24,2g
Fedt: 0,4g
Heraf mættede fedtsyrer: 0,2g
Kulhydrater (laktose): 1,9g

Bemærk dissee ernæringsmæssige oplysninger er taget fra den ikke-aromatiseret version. Når du vælger en aromatiseret version, vil det dog reducere protein indholdet med cirka 3 % for de fleste smag, chokolade, vil dog på grund af den ekstra kakao, blive reduceret med cirka 8 %.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.00

4.0

(1 Anmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Godt

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

3

Effektivitet:

4

Smager godt og god konsistens, passer fint som desert

Goes Well With:

Glutamin, mælk, vand, is, skyr, fromage frais

5 October 2015 af

Milk Protein Smooth

Vælg billede

Milk Protein Smooth