• Vegetarisk

    Vegetarisk

MP MAX® Protein Meals

Grøntsags Tikka

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

38 kr
Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

MP MAX® Protein Meals er er et revolutionerende koncept, der kombinerer banebrydende fødevareproduktion med kostbehov af fysisk aktive personer.

Med tomater, sukkermajs , løg, peberfrugt , grønne bønner og ærter, alle krydret med en vifte af urter og krydderier , er vores Vegetabel Tikka pakket med nærende grøntsager og ris i en traditionel cremet Tikka sauce. Dette varmende og hjertelige måltid er en god kilde til protein og indeholder 3 af dine 5 vejledet portioner grøntsager om dagen.

Disse ernæringsmæssigt afbalancerede måltider er blevet designet specielt til dem, der har en energisk livsstil og har brug for fantastisk smagende fødevarer, høj i næringsstoffer, som kræver meget lidt at forberede. Innovativ frysetørrings teknik sikre at måltiderne opretholder deres smag, næringsindhold, farve, konsistens og aroma og er samtidig let at tilberede og en fornøjelse at indtage.

Disse måltider er rigtig mad! De er ikke forarbejdede færdigretter hvor næringsindhold er forsømt, de er heller ikke dehydrerede eller dårlige på smagsfronten. Frisk lavet, hvert måltid er lynfrosset og tørres derefter ved at fjerne op til 98 % af fødevarer fugten gennem den fordampende is. Forseglet i fugt og ilt tæt emballage, hvilket gør at måltiderne kun har brug for at blive re-hydreret for at returnere til deres frisk kogte og lækre oprindelse.

MP MAX® Protein Meals giver dig bekvemme måltider, der vil hjælpe med at opfylde dine daglige ernæringsbehov uden at gå på kompromis med kvalitets ingredienser. Klar til at spise på kun 8 minutter, som gør dem ideelle til brug lige efter træning eller som et nem måltid på arbejde eller på farten.

Hvorfor ikke også prøve voresChicken and Vegetable Pasta?

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Ernæringsmæssigt afbalanceret til aktive mennesker
  • Højt proteinindhold til at understøtte dine træningsmål
  • Unik teknologi til at bevare friskhed og indholdet af næringsstoffer
  • Indeholder 3 af dine 5 vejledet portioner af grøntsager om dagen
  • Specielt designet af ernæring og kost eksperter
  • Rigtig mad der er udviklet af førende kokke
  • Klar til at spise på kun 8 minutter

Anbefalet brug

Åbn pakken hvor det er anvist. Fjern iltabsorberingspose fra posen. Derefter tilsættes forsigtigt 250 ml kogende vand til posen. Rør grundigt og luk den genlukkelig lynlås på posen. Lad det stå i 8-9 minutter. Rør rundt og tilsæt krydderier efter behov og server fra posen. Advarsel: Pose vil være varm, når der tilsættes kogende vand.

Ingredienser

Hakkede tomater (tomat, tomatsaft, citronsyre), ris (25 %), løg (11 %), sukkermajs (6 %), grønne bønner (6 %), blandet Bell Pepper (6 %), Tikka Massala karry pasta (5 %) (vegetabilsk olie, vand, tomatpuré, salt, koriander, gurkemeje, sukker, tørret løg, hvidløg, ingefær, citronsaft, kokosmel, majsstivelse, krydderier (indeholder sennep), eddikesyre, Tørret koriander, mælkesyre, farve (Paprika ekstrakt)), ærter (5 %), blomkål (5 %), fløde, Brown Rice Protein, vegetabilsk olie, hvidløg, chili pulver.

Ernæringsinformation

Per forberedt måltid:
Energi: 1835kJ
Energi: 438kcal
Protein: 13,0g
Kulhydrat: 50,2g
(Heraf sukker): 11.65g
Fedt: 18.29g
(Heraf mættede fedtsyrer): 3.43g
Fibre: 10,5g
Natrium: 0,7g

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

MP MAX® Protein Meals

Vælg billede

MP MAX® Protein Meals