• Vegetarisk

    Vegetarisk

MyBar Zero

Smag
Pakke
Mængde

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

19 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

MyBar Zero er en lækker proteinbar, perfekt til alle der søger en alternativ proteinkilde på farten.

Som en alternativ måde at spise disse stænger på, pak dem ud af emballagen, stil dem på en bakke eller et fad og bag dem i en forvarmet ovn i et par minutter, eller i mikroovnen i cirka 20 sekunder. Det vil gøre baren blød og klæbrig, perfekt som en proteinrig dessert eller aftensnack. Du kan også prøve at tilføje peanut-, cashew-, eller mandelsmør for yderligere at forbedre smagen.

Hver bar indeholder 20g protein per portion, hvilket vil bidrage til forøgelse og vedligeholdelse af muskelmasse. MyBar Zeros har et lavt mættet fedtindhold og indeholder 80% færre kulhydrater end en almindelig proteinbar*, hvilket gør dem til den idéelle snack til at øge dit proteinindtag. Det høje proteinindhold i disse barer kommer fra mælkeprotein der bidrager til den exceptionelle aminosyre profil. I modsætning til mange andre proteinbarer, er der ikke tilføjet nogen polyoler til MyBar Zeros.

MyBar Zeros er perfekte som en nem snack hele dagen eller i forbindelse med dine træningspas for at øge dit proteinforbrug. Det er en fantastisk snack for alle med en sød tand der søger en velsmagende og proteinrig bar.

* Sammenlignet med vores HighPro proteinbarer.

Vigtige fordele

  • 20g protein per bar
  • 80% mindre kulhydrater end en almindelig proteinbar*
  • Lavt indhold af mættet fedt

Anbefalet brug

Indtag som næringsrig snack 1-2 gange dagligt..

Advarsel: Uegnet til diabetikere. Denne bar indeholder naturlige råvarer. Selvom vi ekstra grundigt har forsøgt at fjerne alle sten, nøddeskaller og stilke, kan der stadig være nogle tilbage.

Opbevaring: Produktet bør opbevares og transporteres ved et temperaturinterval på 15 til 22 grader celsius, væk fra direkte sollys og luftfugtighed.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser i fed. Kan indeholde sojabønner, jordnødder og produkter heraf. Produceret på et anlæg der håndterer hvede, gluten, æg og sesam. For allergener, frø og produkter heraf.

Caramel Peanut smag: Mælkeprotein, isomalto-oligosaccharid, fyldemiddel (polydextrose), jordnødder (9.9%), oligofruktose, solsikkeolie, karamelstykker (sukker, glukosesirup, sødet kondenseret mælk, saltet smør) (3.1%), salt, smagsstof, sødestof (steviolglycosider).

Cookies & Cream smag: Mælkeprotein, isomalto-oligosaccharid, fyldemiddel (polydextrose), oligofruktose, solsikkeolie, kakaokorn, frugtkage (3,2%) (hvedemel (gluten), vegetabilsk fedt (raps, palmeolie), sukker, salt, natriumbicarbonat, ammoniumbicarbonat), fedtfattig kakao, smagsstof, salt, sødestof (steviolglycosider).

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 1 Bar (65g)

Portioner per beholder - 1 Bar

Næringsindhold

  Per 100g Per Bar (65g)
Energi 1318 kJ/318 kcal 857 kJ/207 kcal
Fedt 11,6 g 7,5 g
  heraf mættede fedtsyrer 3 g 1,9 g
Kulhydrater 4 g 2,6 g
  heraf sukkerarter 3,5 g 2,2 g
Protein 30 g 19,5 g
Salt 0,67 g 0,43 g

 

Næringsindholdet er baseret på Cookies and Cream smagsvarianten, ved valg af alternative smagsvarianter kan næringsværdierne variere med op til 10%

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

MyBar Zero

Vælg billede

MyBar Zero