Mystery Bag

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre.

KØB NU

Før: 391 kr

Nu 189 kr

Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Alle elsker og trives med spændingen og pågribelsen af en mystisk præmie, eftersom at mystik og undren, trods alt, er flygtige gaver der bør blive bemærket og nydes. Normalt findes mystik ved fødselsdage og festlige perioder som påske eller jul, men her hos Myprotein , ha vi introduceret Mystery Bag lige nu for at i alle kan nyde følelsen af ikke at kende jeres gaver!

Hvad er i Mystery Bag..?

Som verdens største sportsernærings brand, med et uforligneligt udvalg af banebrydende kosttilskud sammen med stilfuldt kvalitetstøj sortimenter, hvem ville så ikke ønske at vide, hvilke godbidder vi har til dig?

Vi kan love at du i hver Mystery Bag vil finde 2 stykker tøj fra vores nyeste innovationer, der helt sikkert vil vende hoveder overalt. Derudover vil du finde en række af Myproteins bedste sælgere, som vil blive valgt fra over 2500 premium-produkter, der tilbyder byger af sundheds- og ydelsesmæssige fordele for alle, uanset kropsform, størrelse, sport eller træningsmål! Med sensationelle nye protein varianter til rådighed såsom & lsquo; Pina Colada & rsquo; og & lsquo; Fødselsdagskage & rsquo; samt revolutioneringen og lanceringen af ​​talrige banebrydende energi- og udholdenhedsprodukter, vil du være sikker på at være på kanten af ​​sædet ivrigt ventende på din Mystery Bags ankomst. Endelig vil du modtage et unikt tilbehør fra vores stadigt voksende udvalg til at støtte din træning, ydelse og restitution

Hvorfor skal jeg vælge Mystery Bag?

Ganske simpelt, du får over £40 værdi til imponerende £20!

Vigtige fordele

  • Produkter med over £40 værdi for kun £20
  • 2 stykker tøj og kosttilskud plus et styk træningstilbehør
  • Fantastisk værdi for pengene

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Mystery Bag

Vælg billede

Mystery Bag