Nitro Extreme

Næste generations 'pump' forstærker

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 239 kr

Nu 179 kr

Spar: 60 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Nitro Extreme er den mest komplette og videnskabeligt drevet NO produkt til at ramme sports ernærings markedet. Den potente blanding af ingredienser hjælper med at drive blodtilførslen til dine arbejdende muskler - giver kræfter til din træning og maksimere 'pump'.

Som en potent NO forstærker, er Nitro Extreme det eneste pre-workout produkt der indeholder "nitro pump blandingen" L Arginin Nitrat, Citrullin Malate, L Norvaline og CFM nitro™ i deres mest effektive og synergistiske doseringer. NO produktionen er begrænset i kroppen af NOS (NO Synthase) enzymer, men Nitro Extreme er designet til at opregulere NOS aktivitet og øge NO niveauer.

L Arginin Nitrat er en fusion af L Arginin og nitrogenoxid syre, som kan øge mængden og varigheden af NO -produktion. Øget NO produktionen forårsager vasodilatation og øget blodgennemstrømning og levering af vitale næringsstoffer til de arbejdende muskler.

L Norvaline er en aminosyre, der kan hæmme nedbrydningen af arginin, og dermed øge dets omdannelse til NO som giver mulighed for vedvarende strøm af blod og vasodilatation.

CFM Nitro™ er en valle afledt NOS aktivator, som har vist sig effektivt til at øge NO aktivitet med over 900%!

Citrullin Malate arbejder i synergi med Arginin og selv ved lave doser har været det vist sig at øge NO produktionen, vækst sammensatte frigivelse og ATP-syntese.

Endelig har vi medtaget vores unikke "Extreme Energy Blanding" af vindruekerneekstrakt og fyrtræsekstrakt, designet til at bekæmper frie radikaler og forbedre ilt transport til de arbejdende muskler. Disse to stærke ingredienser kan også forbedre restitutionen ved, at reducere effekten af motion induceret af biprodukter såsom mælkesyre.

Nitro Extreme er for den seriøse atlet der ønsker at tage deres træningtil det næste niveau.

Vigtige fordele

  • Øger NO produktion og aktivitet
  • Fremmer vaskularisering og blodgennemstrømningen
  • Forbedret 'pump'

Anbefalet brug

Vi anbefaler 4 kapsler 60-90 minutter, på tom mave, før træning eller motion. Dosen kan øges op til 6 kapsler er baseret på tolerance. Må ikke overstige brugsanvisningen. Opbevares på et køligt og tørt sted ude af syne og utilgængeligt for børn.

Portionsstørrelse: 4 kapsler

Portioner per beholder: 30

Ingredienser

L Arginin Nitrat, Kapsel (gelatine), L citrullin DL Malate, antiklumpningsmidler (magnesiumstearat, siliciumdioxid), fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), L Norvaline, CFM Nitro*TM* (Delvist hydrolyseret valleproteinisolat (Mælk)), ekstrakt fra fyrrebark, Vindruekerneekstrakt (Vitis vinifera L.).

Allergener:

For allergener, se ingredienser i fed skrift.

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 4 Kapsler

Portioner Per Beholder - 30 (120 Kapsler), 60 (240 Kapsler)

Typiske Ernæringsmæssige Værdier

      Per Portion
L Arginine Nitrate     1.25 g
L Citrulline DL Malate     450mg
L Norvaline     100mg
Ekstrakt af druekerner     75mg
Fyrrebarkekstrakt     75mg
CFM Nitro™     75mg

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Nitro Extreme

Vælg billede

Nitro Extreme