Omega 3 Tyggetabletter

Omega3 tyggetabletter med frisk smag af clementin

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

76 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Omega 3 Chewies 500; Omega 3 Chewies 200: BBE - 01/04/2015

Hvad er Omega 3 Tyggetabletter?

Omega3 Tyggetabletter er velsmagende fiskeoliekapsler der hjælper til at øge dit daglige indtag af (eicosapentaensyre) EPA og DHA (docosahexaensyre). Det er to fedtsyrer, som mange mennesker ofte mangler grundet manglende fed fisk i deres kost. Omega 3 Tyggetabletter give også en kombination af vitamin A, C, D3 og K.

Fordele ved Omega 3 Tyggetabletter

Omega 3 Tyggetabletter give 23mg EPA og 105 mg DHA, som begge bidrager til den normale funktion af hjertet, opretholdelse af normalt blodtryk og vedligeholdelse af normale nivauer af triglycerid i blodet. De tilsatte vitaminer vil også bidrage til normal funktion af immunsystemet og til opretholdelsen af normale knogler.

Hvem er Omega 3 Tyggetabletter velegnet til?

Omega 3 Tyggetabletter er ideelle for alle, der ikke indtager nok fed fisk i deres kost og er på udkig efter en nem måde at øge deres daglige indtag af omega 3-fedtsyrer, især niveauer af EPA og DHA. Tyggetabletterne er velsmagende og perfekte til alle der har det svært med at synke piller og kæmper med at indtage Omega3 olie i flydende form.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Bidrager bl.a. til normal hjertefunktion
  • Nem og velsmagende tyggetablet
  • Tilføjet vitaminerne A, C, D3 og K

Anbefalet brug

Som et kosttilskud anbefaler vi at indtage 1 til 3 tabletter per dag.

Ingredienser

fiskeolie, kapsel-skal (glycerol, Gelatine, Smag: Solbær, Cellulose, majsstivelse, Farver: jernoxid, titandioxid & Karminrød, sødestof: sucralose), ikke-hydrogeneret vegetabilsk olie, farver, sødestoffer (Mannitol & Sucralose), C-vitamin (ascorbinsyre), mellemkædede triglycerider, Calcium ascorbat, vitamin E (dl-alpha tocopherylacetat), vitamin A-palmitat *, vitamin D3 *

Ernæringsinformation

Per 1 tablet:
EPA (eicosapentaensyre): 22,5 mg
DHA (docosahexaensyre): 105 mg
Total Omega3: 150 mg
Vitamin C: 30 mg
vitamin A: 0,2 mg
vitamin K: 27,5 mg
vitamin D: 2.5 mg

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Omega 3 Tyggetabletter

Vælg billede

Omega 3 Tyggetabletter