• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Pea Protein Isolate

Glutenfri & Laktosefri

Smag
Pakke
Mængde

3 for 2 på alt med koden: 3FOR2MPDK

For hvert 3. produkt du køber giver vi dig det billigeste gratis.

Brug koden: 3FOR2MPDK

Tilbuddet gælder til og med den 30. august 2016 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. max rabat på 700 kr.

KØB NU

119 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Pea Protein Isolate (PPI) is a natural vegetable based protein which offers an excellent nutritional and amino acid profile. Completely free of gluten, lactose, cholesterol and other anti-nutritional factors, this is a great source of protein for those with certain food intolerances.

Pea Protein Isolate is absorbed relatively slowly by the digestive system when compared to other protein sources such as whey protein. This provides your body with a more sustained supply of amino acids and nutrients, making it ideal for consumption throughout the day. Pea Protein Isolate is concentrated to around 85% protein per serving, providing a great source of protein and amino acids especially when combined with other protein sources. It is particularly high in the Branched Chain Amino Acids (BCAAs).

Pea Protein Isolate is ideal for vegans as it is sourced entirely from the yellow pea.

Vigtige fordele

 • Natural vegetable based protein
 • Free of gluten and lactose
 • Ideal protein source for vegetarians and vegans

Anbefalet brug

Protein contributes to the growth & maintenance of muscle mass, so to reap the benefits of this product we recommend adding 1 large scoop (30g) to 150-250ml of water or milk in a Myprotein shaker 30 minutes before and/or after your workout. Alternatively consume any time of day to increase your daily protein intake.

Store in a cool, dry place away from direct sunlight. This product is intended to be used alongside an active lifestyle and a balanced diet. Suitable for vegetarians and vegans.

Ingredienser

Made in a facility that also handles Milk, Soy, Egg, Gluten and products thereof.

Unflavoured: Pea Protein Isolate (100%)

Ernæringsinformation

Serving Size - 1 Scoop (30g)

Servings Per Container - 33 (1kg)

Nutritional Information

  Per 100g Per Serving
Energy 1511 kJ/357 kcal 453 kJ/107 kcal
Fat 5.0 g 1.5 g
  of which saturates 1.9 g 0.6 g
Carbohydrates 3.0 g 0.9 g
  of which sugars 0 g 0 g
Protein 75 g 23 g
Salt 2.5 g 0.75 g

 

* Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

The nutritional information is based on the Unflavoured version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

3.00

3.0

(4 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Blander nemt

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

4

Dejligt med noget vegetabilsk baseret protein! Blander nemt, smager ganske fint og virker som det skal

14 August 2016 af #1 Top Anmelder

Bedre end du kunne forvente

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

5

Jeg har spist denne ærteprotein fra MP i over 2 år, og været fuldt ud tilfreds. Førhen har jeg i jagten på veganske alternativer været forbi soyaprotein, men jeg kunne både mærke at det var dårligt for min mave og mine smagsløg. Men jeg blev positivt overrasket over denne her, for her er faktisk en smagsneutral protein som føles lettere optagelig for maven og ikke har en mystisk tendens til at give kvalme som soya ellers har haft for mig. Da jeg så de andre dårlige anmeldelser måtte jeg lige give mit besyv med. Der er ingen smag i produktet, så det skal blandes op med noget med smag i. Jeg bruger selv 50% valle- og 50% ærteprotein, og synes det fungerer glimrende. Konsistensen i ærteprotein er mere tyk end i valle, og det blandes heller ikke lige så nemt med vand, men det er hvad man kan forvente. Til gengæld har du ikke den der lidt fede (sød)mælkesmag som valleprotein kan give.

Goes Well With:

Valleprotein med smag - specielt hvis man synes at de er lidt søde de smagsvarianter der er, passer 50% af hver godt.

27 June 2016 af

Skuffende

Samlet:

1

Blandbarhed:

3

Smag:

1

Effektivitet:

3

Normalt er jeg ikke kræsen, bare jeg får mine proteiner. Dette kan jeg næsten ikke indtage! Jeg har blandet det med jordbær protein med 60% jordbærsmag. Nu smager det hele forfærdeligt. Jeg vil ikke ødelægge mere af "den gode" protein. Nu kan det indtages, men smager langt fra godt!!

Goes Well With:

Skraldespanden

24 February 2016 af

Ingen klumper, god effekt, ubegribelig dårlig smag!

Samlet:

2

Blandbarhed:

5

Smag:

1

Effektivitet:

4

Jeg er helt vild med de fleste produkter, Myprotein sælger, og synes det meste de laver smager rigtig godt. Og hvis et kosttilskud, som f.eks. fiskeolie, smager grimt, har som regel ikke problemer med at få det indenbords, hvis jeg ved at det gavner. Jeg har heller ikke noget imod at spise sunde bælgfrugter, som kogte ærter, linser eller bønner i suppe eller salat. De smager faktisk meget godt. Men ærteprotein er dog en undtagelse: det smager helt forfærdeligt, og den dårlige smag er næsten umulig at dække, ligegyldigt hvor meget frugt, mælk, kakao man kommer i shaken. Ikke nok med at det smager dårligt, så bliver shaken altid meget tyktflydende hvilket kun gør den endnu sværere at få det hele ned. Pulver blandes nemt op med væsken, uden at det klumper. Men det føles som om man prøver at sluge babymos. Jeg har læst, at ærteprotein har en meget god aminosyreprofil, og er et meget sundt alternativ til f.eks. whey-protein. Men taget den ulidelige smag i betragtning, er det helt sikkert sidste gang jeg køber ærteprotein.

Goes Well With:

Hverken vand, mælk eller juice kan aflede fra den grimme smag. Så det ved jeg ikke.

6 January 2016 af

Pea Protein Isolate

Vælg billede

Pea Protein Isolate