PRO:LONG

Udholdenheds formel til under din træning

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 199 kr

Nu 139 kr

Spar: 60 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

PRO:LONG er en del af Myproteins Nutrient Timing Programmet, som er designet til at tilfredsstille dine krops særlige ernæringsmæssige behov før, under og efter træning eller en konkurrence.

PRO:LONG er en unik formel, der kombinerer kulhydrater, protein og elektrolytter for at fremme hydrering og energiforsyning under fysisk aktivitet. Tages under træning eller konkurrence, PRO:LONG hjælper dig med at opretholde den fysiske intensitet du kræver.

Den videnskabeligt drevne kombination af kulhydrater og elektrolytter er blevet udviklet for at fremme løbende hydrering under træningen. Et lille fald i hydrering eller elektrolytbalancen kan have en dybdegående indvirkning på den fysiske ydeevne, så det er afgørende, at du indtager væske under aktivitet. Vi har også inkluderet protein og aminosyrer for at opretholde proteinsyntese og reducere katabolisme da muskel ofte kan blive nedbrudt som en kilde til energi under langvarig motion.

'Vi ændrer navnet på dette produkt til Energy ProLong. Bemærk venligst, at ingredienserne er de samme og kun navnet på produktet er ændret.

Vigtige fordele

  • Videnskabeligt drevet formel til under din træning
  • Hjælper med at hydrere og booste din træning
  • Pakket med hurtigtvirkende kulhydrater og elektrolytter
  • Indeholder PeptoPro® og Vitargo Pure®

Anbefalet brug

Denne shake er blevet udviklet specielt til at øge hydrering† og forbedre præstationen under langvarig udholdenhedstræning†. Tilsæt 1 1/4 store skefulde (50 g) i 300-500 ml vand i en Myprotein-shaker, og drik det i løbet af træningen for at opnå fordelene ved dette produkt. †Kulhydrat-elektrolyt-opløsninger bidrager til at vedligeholde udholdenhedspræstationen under længerevarende udholdenhedstræning og øger optagelsen af vand under fysisk træning.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Ikke egnet for vegetarer.

Ingredienser

For allergener, heriblandt kornsorter indeholdende gluten, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde æg.

Tropical : Pro:Long*TM* kulhydratsblanding (70%) (Maltodextrin (Sulfitter), Dextros, voksagtig Bygstivelse (CarBarley*™*)), iBCAA (Leucin, Isoleucin, Valin, Sojalecitin), Valleproteinkoncentrat (Mælk) (4%), Vitamin C (askorbinsyre), elektrolyter (Natriumklorid, kaliumsulfat, KALCIUM di-fosfat, magnesiumoxid), aroma, syre (citronsyre), farve (Kurkumin), sødemiddel (Sucralose)

Ernæringsinformation

Per 50g portion:
Energi (kJ): 643
Energi (kcal): 154
Protein (g): 2,1
Kulhydrat (g): 34,8
Fedt (g): 0,0

Hver 50g Servering indeholder også:
iBCAA (g): 5,0
C-vitamin (mg): 500
Elektrolytter (mg): 500

per 100g portion:
Energi (kJ): 1286
Energi (kcal): 308
Protein (g): 4,2
Kulhydrat (g): 69,6
Fedt (g): 0,0

Hver 100g Servering indeholder også:
iBCAA (g): 10,0
C-vitamin (mg) 1000
Elektrolytter (mg): 1000

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

PRO:LONG

Vælg billede

PRO:LONG