• Gluten Free

    Gluten Free

Protein Hot Chocolate

Naturlig mælke-drik med højt proteinindhold

Smag
Pakke
Mængde

25% på is smagsvarianter | Brug kode: NYSMAG

25% rabat på is smagsvarianter. Brug koden: NYSMAG
Inkluderer smagsvarianterne: Banana, Chocolate, Salted Caramel, Strawberry, Vanilla, Straciatella, Strawberry Cream, Strawberry Shortcake, Strawberry Delight, Chocolate Smooth, Double Chocolate, Chocolate Banana, Chocolate Caramel, Milk Chocolate, Neapolitan, Tiramisu.


Tilbuddet gælder hele juni måned 2016 eller så længe lager haves. Max rabat per ordre er 700 kr. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

159 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Protein Hot Chocolate?

Protein Hot chocolate er en lækkert varm drik fremstillet med naturlig chokolade aroma og er perfekte til om aftenen, eller i løbet af dagen, for at øge det daglige proteinindtag. Hver servering af protein Hot Chocolate har over 15 g protein der stammer fra en unik kombination af mælkeproteinkoncentrat, PeptoPro ® (Kasein Hydrolysater) og Micellær kasein, som vil give en langsom frigivelse af protein til musklerne.

Protein Hot Chocolate Fordele

Protein Hot Chocolate giver 15 g protein pr servering, som vil bidrage til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse. Hver servering indeholder mindre end et halvt gram fedt, og kun 4 g sukker, hvilket gør det til et ideelt kosttilskud om aften for at støtte træningsmål.

Hvem er Protein Hot Chocolate egnet til?

Protein Hot Chocolate er ideel for alle, der leder efter en alternativ proteinkilde til at understøtte væksten og vedligeholdelse af muskelmasse og for alle der er på udkig efter en velsmagende varm drik, med et højt proteinindhold. Det anbefales at forbruge Protein Hot Chocolate på ethvert tidspunkt i løbet af dagen, om morgen med din morgenmad eller om aftenen for at øge dit daglige proteinindtag.

Klik for stort billede

 

Vigtige fordele

  • Lækker, velsmagende varm drik med højt proteinindhold
  • Bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmasse
  • Hver servering indeholder 15 g protein

Anbefalet brug

Tilsæt 1 mini-skefuld (25 g) i 150-200 ml vand eller mælk i et krus, der må komme i mikrobølgeovnen, og giv det fuld kraft i 60-90 sekunder. Omrøres igen, og nyd den som en varm drik propfuld af proteiner. Instruktionerne gælder for en 800 W mikrobølgeovn.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Ikke egnet for vegetarer.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten og æg.

Chokolade smag: Protein blanding (61%) (Mælk Protein Koncentrat, Micellart Kasein (Mælk), Casein Hydrolysate (PeptoPro*®*) (Mælk), skummet Mælk pulver), Cacao pulver, Naturlig Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose), Emulgator (Sojalecithin).

Ernæringsinformation

Indhold per 25g portion
Energi (kJ / kcal): 372/88
Fedt: 0,5 g
heraf mættede fedtsyrer: 0,3 g
Kulhydrater: 5,3 g
heraf sukkerarter: 4,3 g
Protein: 15,0 g
Salt: 0.0g

per 100g:
Energi (kJ / kcal): 1488/352
Fedt: 2,0 g
heraf mættede fedtsyrer: 1,2 g
Kulhydrater : 21,2 g
heraf sukkerarter: 17,2 g
Protein: 60,0 g
Salt: 0.0g

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.00

5.0

(1 Anmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Lækkert

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

5

Effektivitet:

4

SIndsygt lækkert. Nu kommer vinteren, så er forbedt med varm kakao. Og så har den 15 gram protein per kop. Ja tak!

Goes Well With:

Flødeskum

31 October 2015 af #1 Top Anmelder

Protein Hot Chocolate

Vælg billede

Protein Hot Chocolate