Protein Meals

Kylling og grøntsags pasta

25% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

38 kr
Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Protein Meals er et revolutionerende koncept, der kombinerer banebrydende fødevareproduktion med kostbehovet fra fysisk aktive personer.

Denne lækre og sunde kylling og grøntsags pastaret indeholder tern fra mager kylling og hvide pasta skaller i en cremet tomatsauce med løg, peberfrugt og cheddar ost, alle krydret med urter, hvidløg og sort peber. Vores kylling og grøntsags pasta er et velsmagende og praktisk måltid, som indeholder over 28 g protein og to af dine 5 dagligt vejledte portioner grøntsager.

Disse ernæringsmæssigt afbalancerede måltider er blevet designet specielt til dem, der fører en energisk livsstil og har brug for fantastisk smagende fødevarer, med højt indhold af næringsstoffer, som kræver lidt forberedelse. Innovativ frysetørrings teknikker sikre håndlavede måltider, der opretholde deres smag , næringsindhold, farve, konsistens og aroma og er samtidig let at tilberede og en fornøjelse at indtager.

Disse måltider er rigtig mad! De er ikke forarbejdet færdigretter hvor næringsindhold er forsømt, de har heller ikke en dehydreret eller ugyldig af smag. Efter hvert måltid er frisk lavet, bliver det lynfrosset og tørres derefter ved at fjerne op til 98 % af fødevarens fugt gennem inddampning. Forseglet med fugt og ilt tæt emballage, som gør at måltiderne simpelthen kun har brug for at blive fugtet for at returnere til deres frisklavet og lækre oprindelse.

Protein Meals giver dig bekvemme måltider, der vil hjælpe med at opfylde dine daglige næringsstofkrav uden at gå på kompromis med kvalitets ingredienser. Den er klar til at spise på kun 8 minutter, som gør dem ideelle til brug lige efter træning eller som et nemt forberedt måltid på arbejde eller på farten.

Hvorfor ikke også prøve voresGrøntsags Tikka?

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Ernæringsmæssigt afbalanceret til aktive mennesker
  • Højt proteinindhold til at understøtte dine træningsmål
  • Unik teknologi til at bibeholde friskhed og næringsstofs indholdet
  • Indeholder 2 af dine 5 daglige portioner grøntsager
  • Specielt designet af ernærings og kost eksperter
  • Rigtig mad der erudviklet af førende kokke
  • Klar til at spise på kun 8 minutter

Anbefalet brug

Åbn pakken ved anviste ’åbnings-hak’. Fjern og smid iltabsorber fra posen ud. Der tilsættes forsigtigt 320ml kogende vand til posen. Rør grundigt og luk genlukkelig lynlås på posen. Lad det stå i 8-9 minutter. Rør rundt og tilsæt krydderier efter behov og server fra posen. Advarsel: Pose vil være varm, når der tilsættes kogende vand.

Ingredienser

Hvede pasta skaller (29 %), hakkede tomater (tomat, tomatsaft, citronsyre), Kogte kyllinge terninger (12 %), løg (12 %), hønsefond, tomatpuré, blandet bell pepper (7 %) , cheddar ost, majsmel, Brown Rice Protein, vegetabilsk olie, urte blanding (Oregano, sommer sar, basilikum, timian, rosmarin, merian), hvidløg, sort peber, salt.

Ernæringsinformation

Per forberedt måltid:
Energi: 1705kJ
Energi: 404kcal
Protein: 28.7g
Kulhydrat: 50,5g
(heraf sukkerarter): 9,2 g
Fedt: 8,2g
(heraf mættede fedtsyrer): 1,94g
Fibre: 7,0g
Natrium: 0,3g

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Protein Meals

Vælg billede

Protein Meals