Protein Meals

Chicken Casserole

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre.

KØB NU

Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

MP MAX® Protein Meals er et revolutionerende koncept, der kombinerer banebrydende fødevareproduktion med kostbehov fra fysisk aktive personer.

Denne autentiske Chicken og Vegetable Teriyaki gryderet kombinerer hakket kylling, æg nudler og stegte orientalske grøntsager med en sød og krydret teriyaki sauce, for at give 19g protein og 2 af dine anbefalet 5 daglige portioner grøntsager.

Disse ernæringsmæssigt afbalancerede måltider er blevet designet specielt til dem, der har en energisk livsstil og har brug for fantastisk smagende fødevarer, høj i næringsstoffer, som kræver meget lidt at forberede. Innovativ frysetørrings teknik sikre at måltiderne opretholder deres smag, næringsindhold, farve, konsistens og aroma og er samtidig let at tilberede og en fornøjelse at indtage.

Disse måltider er rigtig mad! De er ikke forarbejdede færdigretter hvor næringsindhold er forsømt, de er heller ikke dehydrerede eller dårlige på smagsfronten. Frisk lavet, hvert måltid er lynfrosset og tørres derefter ved at fjerne op til 98 % af fødevarer fugten gennem den fordampende is. Forseglet i fugt og ilt tæt emballage, hvilket gør at måltiderne kun har brug for at blive re-hydreret for at returnere til deres frisk kogte og lækre oprindelse.

MP MAX® Protein Meals giver dig bekvemme måltider, der vil hjælpe med at opfylde dine daglige ernæringsbehov uden at gå på kompromis med kvalitets ingredienser. Klar til at spise på kun 8 minutter, som gør dem ideelle til brug lige efter træning eller som et nemt måltid på arbejde eller på farten.

Hvorfor ikke også prøve voresChicken and Vegetable Pasta?

Vigtige fordele

  • Ernæringsmæssigt afbalanceret til aktive mennesker
  • Over 34g protein pr måltid
  • Unik teknologi til at bevare friskheden og næringsstof indholdet
  • Indeholder 2 af dine 5 dagligt anbefalede portioner grøntsager
  • Specielt designet af ernæring og kost eksperter
  • Rigtig mad udviklet af førende kokke
  • Klar til at spise på kun 8 minutter

Anbefalet brug

Åbn pakken hvor anvist. Fjern og udsmid iltabsorber fra posen. Derefter tilsættes forsigtigt 350 ml kogende vand til posen. Rør grundigt og luk genlukkelig lynlås. Lad det stå i 8-9 minutter. Rør rundt og tilsæt krydderier efter behov og server fra posen. Advarsel: Pose vil være varm, når der tilsættes kogende vand.

Ingredienser

Hønsefond (13,51 %), Kogt kyllinge terninger (9,85 %), løg (9.85 %),kartoffel i tern(9,85 %), grønne bønner (9,85 %), Brune Linser (9,85 %), hele Ærter (9,85 %), Gulerødder (9,85 %), blomkål buketter (9,85 %, Tomatpuré (6,1 %), majsmel, oregano, rapsolie, karamel farve, salt, sort peber.

Ernæringsinformation

Per forberedt måltid:
Energi: 1503kJ
Energi: 354kcal
Protein: 34,3g
Kulhydrat: 51,7g
(heraf sukkerarter): 7,8g
Fedt: 1,1 g
(heraf mættede fedtsyrer): 0,2g
Fibre: 8,7g
Natrium: 1,5g

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Protein Meals

Vælg billede

Protein Meals